Balık severler icin pratik ve leziz ...

Malzemeler:

►Bir adet dilimlenmiş etli balık
►2-3 defne yaprağı
►2 adet orta boy patates
►Minik havuclar
►Brokoli
►1 avuc Maydanoz
►5 yemek kaşığı zeytinyağ
►1/2 limon
►Tuz
►Karabiber



Yapılışı:
Dilimlenmiş balığı yıkayıp geniş bir tabağın icine alın. İcine 3 yemek kaşığı zeytinyağı, yarım limonu sıkıp tuz, karabiber ekleyip harmanlayın. Yağ ve limonu eşit dağıtın. Fırın tepsinizin icine yağlı kağıt serin icine balıkları dizin. Ustune defne yapraklarını koyup onceden 180 derece ısınmış fırına koyun. Patatesleri dilimleyin. 2 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiberle harmanlayın. Maydanozları ince ince kesip patatese karıştırın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. İcine patatesleri koyun. Balıkla birlikte fırına verin. Havucları ve brokolileri buharda pişirin. Balıkla, patates ve haşlanmış sebzeleri koyarak servis yapın.