Teknik ozellikler:
Ses kodeği: Sbc, aac, apt-X
Calma suresi: 9 saat, şarj kutusuyla 29 saate kadar.
Su gecirmez: IPX8.
Bluetooth surumu: 5.0
Bluetooth aralığı: 10M kapalı alana kadar.
Kargolama:
Urun hızlı kargolandı. 2 gunde elimde oldu ama kargocu arkadaşlar benim kargom ile futbol oynadı galiba kutu aşırı ezilmişti ama urunun kutusu hasar almamıştı iyi ki.
İlk izlenimler:
Şarj kutusu cidden beklediğimden kucuk cıktı. Hoşuma gitti kucuk olması.
Malzeme kalitesi:
Malzeme kalitesi guzel kaliteli hissettiriyor.
Pasif gurultu engelleme:
kulağıma ilk taktığımda aşırı şaşırdım. İlk defa bu kadar iyi bir pasif gurultu engelleme ile karşılaştım neredeyse sağır oluyorsunuz.
Ses eşiği:
Butun incelemelerde duşuk ses eşiği belirtilmiş ve bu durumdan dolayı korkarak aldım cunku son ses başım ağrıyana kadar muzik dinleyen biriyim. Evet ses eşiği duşuk ama sorun yaratıcak kadar değil dengeli bırakılmış ve benim icin sorun olmadı.
Ses kalitesi:
Zamanında 280 liraya aldığım yarı kablolu kulaklığım Sony WI-XB400 ile karşılaştırdığımda XB400 bariz şekilde her yonden onde ama bu kulaklığın TWS olduğunu goz onunde bulundurmak lazım. Basslar derin, tizler aşırı olmasa da temiz.
Sonuc olarak:
Bu fiyata kacmayacak urun. Kulağa oturması falan muthiş ve kulakta goruntu olarak da guzel gozukuyor. Tek beğenmediğim yanı ustundeki kucuk mavi ışıklar. Sabah başkası tarafından farkedilmesi soz konusu bile değil ama gece fark ediliyor.
Surprizbozan: İnceleme videoları
İlk incelemem olduğu icin acemice olmuş olabilir