Oncelikle merhabalar Sayın Technopat Sosyal ailesi;
Forumu genelde dışarıdan takip ederdim fakat bugun "Neden bende kayıt olmuyorum" dedim ve kaydımı oldum ve ilk konum olarak Logitech'in G300 isimli oyuncu mousesini incelemeye karar verdim. Oncelikle mousemizin teknik ozelliklerinden bahsedelim.
Mousemiz optik bir mouse, bunu ilk duyduğumda "Optik bir gaming mouse ne kadar iyi olabilir ki ?" Sorusunu kendime sormuştum fakat performansı beni cok şaşırttı. 2500dpi olan bu mousemiz benim genelde oynadığım Counter Strike Global Office ve League of Legends oyunlarında tatmin eden bir hareket kabiliyetini sağladığını soyleyebilirim. Fiyatına oranla sunduğu performans gayet yuksek yani guzel bir f/p urunu. Uzerinde bulunan 6 adet "G" tuşu istediğiniz tuş vuruşlarını yapmak uzere gayet kolay bir şekilde programlanabiliyor. Urunun coğu gaming mousede gormeye alıştığım orgu kablosu yok fakat sert plastikten yapılmış kolay kolay kırılıp aşınmayan bir kabloya sahip. Her oluşturduğumuz kullanıcı profiline ozel mousemizin ışıklarını ayarlayabiliyoruz, 7 farklı renk seceneği sunan logitech bu profiller uzerinde rahatca tek bir tuşla gidip gelebilmemizi sağlamış. Genel bir değerlendirmeye sokacak olursak

Artıları
+Tam bir fiyat performans urunu
+Kolay ayarlanabilir profiller ve G tuşları
+Kullanılan kaliteli malzeme ve işcilik

Eksileri
-İcinden formalite bile olsa bir uygulama cd si cıkmıyor bunun yerine Logitech bizlere sitesinden gaming software uygulamasını indirmemizi soylemiş
-Orgu kablosu yok
-Bazı oyunlar icin dpi seviyesi biraz duşuk

Bu kadar inceleme yeterli sanırım yavaştan fotograflara ve kutu acılımına gecelim.

Urunun kutusu;

Arkadan gorunumu

Kutumuzun on kapağı mıknatıslı bir şekilde yapılmış;

Kutudan cıkardığımız zaman mouse ve Turkce OLMAYAN kitapcıklar;

Mouse'a biraz daha yakından bakalım;

Mouse ışıklarından bir ornek;

İncelemem ve ilk konum bu kadar, bir hatam ve eksiğim varsa lutfen belirtiniz.
Saygılar
Berk Turan

Not: Bu yazı tarafımca yazılmış olup şahsımdan izin alınmadan kopyalanması ve coğaltılması yasaktır.