Sosyal medya ile ilgili calışmalarınız var ise sizlere cok guzel bir haberimiz var!
[SIZE="4"]
Twitter icin takipci, instagram icin takipci / beğeni / Tumblr icin takipci / beğeni sistemleri kuruyoruz. Ve anahtar teslim yapıyoruz, (Hosting domaininiz mevcut ise, değil ise ek ucret ile alım yapıp herşeyi hazırlıyoruz)

Eğer bu işlere hic girmeyip. Takipci satan sitelerden takipci alıp kendi panelinizde sipariş usulu satmak istiyorsanız. Bunun icin de geliştirmiş olduğum bir script mevcuttur.

Ucuza hangi sitelerden alacağınız sizlere verilecektir. Eğer turk arkadaşlardan almak isterseniz maximum 1K 3,5TL den alım yapabiliyorsunuz. Yurt dışına odeme cıkartıp, 1K - 0,65$ gibi bir fiyattan alıp 3-5 liraya satabilirsiniz.

Sipariş usulu sosyal medya panelimizin demosunu gormek icin PM isteyin.
Twitter instagram tumblr sistemlerini gormek icin PM isteyin.

Cok uygun fiyatlardan kurulum yapıp sizlere teslim ediyoruz, eğer ozel tema isterseniz ek bir ucret ile eklenip teslim edilebilir.

(Ek gelir sağlamak isteyen arkadaşlar icin durmayın hemen ulaşın!)

Bu scriptlerle aylık gelirim değişiyor, 350-500 arası değişiklik gostermekte. Başka muşterilerime sistem kurup, aylık 500-1000 arası kazanan da var. Yeterki sabır edip sitenizi yuceltip daha cok kullanıcıya tanıtmak yeterli oluyor. (Ben kendime site kurmuyorum, uğraşmak istemiyorum genellikle takipci vb satıyorum)

Detaylı iletişim ve demo icin pm