Kamera:
13MP cozunurleğe sahip, 4:3'de 4128x3096, 16:9'da (9.6 MP) 4128x2322, 1:1'de (9.5 MP) 3088x3088 boyutlarında fotoğraf cekebilen bir arka kamerası var. Android 9 geldikten sonra HDR ozelliği de gelmişti, fakat bu ozelliğin pratikliği tartışılır. Cunku HDR sadece manuel olarak kullanılabiliyor, HDR modunda iken Flash Işığını ve kamera ile dahili olarak guzellik modunu kullanamazsınız. Gece modu ile kamera ışıklara daha duyarlı hale geliyor. Spor modunu pek kullanmadım. Pro modu ile kameranın ayarlarını manuel yonetebilirsiniz, uzun sure ne işe yaradığını tam anlamadan fotoğraf modundan daha iyi olduğunu duşunerek kullanıyordum. Ard Arda cekim modu ile taramalı tufek gibi fotoğraf cekebilirsiniz. Panaroma modu mevcut, modu kullanırken cihaz 16:9 (2.0 MP) ayarında kendini kitliyor.
On Kamera ise 5 MP cozunurlukte 3:4'de 2576x1932, 16:9 (3.7 MP) 2560x1440, 1:1 (3.7 MP) 1920x1920 boyutlarında cekebiliyorsunuz. Cihazı almamda buyuk rol oynayan On Kamera Flash'ı mevcut. Pek kullanmıyorum fakat goruntusu icin guzel duruyor.
HDR ile cekilen:
Fotoğraf modu ile cekilen:
Video icin ise iki kamera da 16:9 FHD 1920x1080 30FPS değerinde video cekilebiliyor. Android 9 ile HEVC video cekmek mumkun hale geldi.
Depolama:
Cihazın 16 GB dahili hafızası bulunmakta, 2018'de bu boyut 8 GB'lık telefon kullanmış ben icin oldukca iyiydi fakat gunumuzde pek yeterli değil. Android 9 ve Samsung Uygulamaları bir araya gelince sağlam yer kaplıyor. Cihaz Epey adlı siteye gore 256 GB boyuta kadar SD Kart desteklemekte, ben ise 32 GB'lık SD Kart ile kullanmaktayım. Bana 3 yıl boyunca rahatca yetti, SD Karta koyulabilen uygulamaları buna yerleştirdim ama artık yetmemeye başladı. Şuan biriken fotoğraflar nedeniyle Instagram ve Discord SD Karta sığmamakta.
Hafıza:
2 GB LPDDR3 RAM bulunmakta.
Pil:
3000 mAh pil bulunmakta, fakat cihazımdaki pil eskimeye başladı.
Ekran:
1280x720 HD Super AMOLED 5.5 inc ekranı var.
Donanım:
8 cekirdekli 1.6 GHz ARM Cortex-A53 CPU ve Mali-T830 MP1 GPU'ya sahip. Minecraft orta video ayarlarında tek oyuncuda fena değil fakat cok oyunculuda kasmalar meydana gelebilir. PUBG Mobile ilk cıktığında da sıkıntısız oynatıyordu, tabii o zamanlar 2019'du. YouTube'da 1080p 60FPS video oynatırken sıkıntı yaşamadım.
Ozellikler:
4.5 G'yi desteklemekte.
Yakınlık ve İvmeolcer bulunmakta.
Bazı bilgiler icin kullandığım kaynak: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-j7-core.html
İncelemede hatalar olabilir, sorumluluk kabul etmiyorum.
Dosya Ekleri