3 ay kadar kullanıp sattım bunu diyerek başlamak istiyorum.
Mikrofon olarak eğer ben karşı taraftaki kişiden nefret ediyorsam biraz abartıdan uzak soyleyeyim ne dinliyorsam ona dinletmek istiyorsam ne geliyorsa kulağıma ona iletmek istiyorsam hepsini bana yaptıran kulaklık oldu. Şunu cok duydum " gene mi şu adamı izliyorsun? " ya da " sesi kıs bize geliyor " yayınlarımda " abi yankı var " yani neler neler. Bu kulaklık mikrofon konusunda bende 10 uzerinden 3 aldı kusura baksınlar cok kotu kalitesiz dip sesli cızırtı bile vardı diyebilirim. Mikrofona onem veren biri iseniz bu kulaklıktan uzak durun.
Ses kalitesi dersek ama gayet iyi film olsun oyun olsun tatminkar yeterli yuksek seviyesi olmayan orta derecelerde desibeli olan bir kulaklıktı. Bass olarak titretmese de guzel hissiyatı var. FPS oyunların da test etmedim lakin. 7.1 olmasa da yani pek hardcore FPS oynamıyorsanız pek onemli değil. Tizz olarak yoksun kendine ozgu ekosu olan bir kulaklık 10 uzerinden 7'yi bence hak ediyor.
Ergonomisi ise iyi değil. Kulaklık bayağı bayağı ufak yani 13 yaşa ozel hediye edelim diye yapmışlar. Buyuk bir kafa yapısına sahipseniz uzak durun derim. Cok hafif olması bayağı iyi pedleri de siyah değilse cok kir gosteriyor yani. 3 ayda mavilik gitti yani. Kablo uzunluğu cok cok kısa siyah almazsanız bilgisayarda mikrofon icin aparat almanız gerekiyor. Yeşil Xbox icin mavi PS icin kafasında gitmişler işte. 10 uzerinden 5.
Fiyat: Cok yuksek ve değmez. Kısa ve net kat kat daha iyi kulaklıklar alabilirsiniz GP kizaru mesela. Drop Plus mesela. 400 TL gibi bir fiyat bicili durum da şu an siyah olan kulaklığa ve değmez.
Bu konuda her işte Rampage modelleri altında olsun Gamepower kizaru veya mei ya da Mihawk'larda HS35 onerisi yapılmış kullanmadan yapmayın arkadaşlar hicbirinin mikrofon kalitesine HS35 yetişemez yanından gecemez. Ses seviyesine yetişemez. Ortalamadan bu kulaklık 10 uzerinden 5 puanı zorla hak eder idi lakin bu fiyata hak etmez.
Bugun bir kulaklık alacaksanız YouTube'dan testlerini izleyin. Bazı testlerde arkadan ses olmadığı icin yansıma yapmaz yansıma testlerine de bakın lutfen.
Cok icimde kaldı almayın aldırtmayın gidin kizaru alın daha rahat edersiniz.
Technopat'ta bu kulaklığın testini yaptı ama arada zaman var tabii yansımayı anlamadıkları acıkca ortada bu kulaklığı bence onermekten vaz gecelim Corsair Void onerin yani.
Corsair HS35 incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Corsair HS35 incelemesi