10 aydır kullanıyorum.
+/- şeklinde yazayım, uzamasın.
Artılar:
Basslar guzel ama ust duzey kalite beklemeyin. Şarj suresi guzel. Yuksek seste bass odaklı muzik dinlerken 3.5 saat gidiyor. Zaten vaat ettikleri de bu. Film izlerken 4 saatten fazla dayanıyor. 10 aylik kullanim sonrasi sag kulaklik 3 saat, sol kulaklik hala 3,5 saatten fazla gidiyor. Şarj kutusunun kapağına coğu kişi kalitesiz demiş. Biraz ince bir kapağı var ama genel olarak iyi. Mıknatıslı olduğu icin gevşemiyor. En yuksek seste bile dışarı ses gitmiyor. Kulağınıza uygun silikonu secin. Uzun sure kulakta dursa bile ağrı yapmıyor. Gayet hafif. İkisine ayrı ayrı bağlanabiliyor. Windows, Android ve Linux'ta hemen bağlantı oluyor. Mikrofon yeterli duzeyde. Dışarıda kalabalıkta maske ile yururken telefon konuşmasında sorun yaşamadım. Malzeme kalitesi yeterli, esneme falan olmuyor. Eksiler:
Ses cok cok temiz değil, Hi-Res bir kulaklık kullanmış olanlar fark edecektir hemen. Benim de ilk fark ettiğim bu oldu. Yine de temiz genel olarak. Kutudan cıkan 15 santimetrelik USB kablosu kalitesiz. Kutusu ve kulaklıklar kolay ciziliyor ve iz kalıyor.
Genel değerlendirme:
Fiyatına gore ideal. Hepsiburada indirimi ile 120 liraya aldım. Genel olarak ses kalitesi fiyatına gore iyi. Karşılaştırma olarak HTC Hi-Res kulaklıklarının bir tık gerisinde kaldığını soyleyebilirim. iPhone 7 kulaklığından daha iyi. Xiaomi Piston 3'ten cok cok daha iyi. QCY T5'ten daha iyi. Tuhaf ama oyunda gayet guzel bir deneyim sundu. Duşuk gecikme modu da gercekten işe yarıyor. Alınır mı? Alınır.
Sorularınız varsa yanıtlayalım.
İnceleme Haylou T15
İncelemeler0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- İnceleme Haylou T15