Oncelikle herkese merhabalar. Sistemi toplamak icin buradan cok bilgi yardımı aldım ve boyle bir sistem topladım. Teşekkur ediyorum.
İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm Anakart: ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) İşlemci Soğutucu: Akasa Venom Ekran Kartı: MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC GDDR5 2GB 256Bit Bellek: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Guc Kaynağı: COOLER MASTER GX 650 80PLUS 650W SSD: Samsung 120GB 840 EVO SATA 3.0 Kasa: Zalman Z3 Plus (Siyah) Fiyat: 2150 TL

Parcalar hakkında yorumlarım;
• İşlemciyi daha deneme fırsatım olmadı.
• Anakartı cok beğendim sadece BIOS'u icin bile tercih edilir.
• İşlemci soğutucusu tek fanlıydı 2. fanı ben ilave ettim. Performansını testlerini yaptıktan sonra yazarım.
• Ekran kartında ASUS ile MSI arasında kalmıştım iyiki MSI secmişim. Twin Frozer IV mukemmel bir soğutma sunuyor ve oldukca da sessiz.
• Belleklerin soğutucusu oldukca guzel. Corsair'ın gibi yuksek değil, bu yuzden buyuk hava soğutma bloklarında sorun cıkartmıyor.
• Guc kaynağının kabloları aşırı derece kalın ve sert bukuluyor ancak kalitesi muhteşem iyi bir secim olduğunu duşunuyorum.
• SSD'nin yoruma ihtiyacı olmadığını duşunuyorum. Bence her sistemde en az 120GB bulunmalı.
• Kasaya gelecek olursak, genel malzeme kalitesi orta duzeyde ancak on panel cok guzel komple mesh kaplanmış. Kablo saklama yeri icin alıyorsanız bu kasayı almayın, benim sanırım guc kaynağının moduler olmamasından dolayı, kabloları zor toparladım arka tarafa. Sonucta 130 Liralık bir kasadan da fazla bir şey beklememek lazım. Orta duzey butceler icin uygun olduğunu duşunuyorum.