Oncelikle fotoğraflarda gorunmeyen yerlerden başlarsam, kartta 3 adet DP, 1 adet de HDMI girişi bulunuyor. 5000 serisinden farklı olarak HDMI ilk sıraya değil 3. sıraya konulmuş. Guc girişi ise 8 pin şeklinde. Kutu bu şekilde gorunuyor, iceriği de yine tum Sapphire Pulse modelleri gibi cok sade. Daha once kullandığım 5500 XT 8 GB'ın birebir aynısı diyebilirim.
Surprizbozan
Burada kutunun iceriğini ve kartın on yuzunu gorebilirsiniz. Bir onceki kartıma kıyasla fanlarını ve boyutunu daha buyuk buldum ama ağırlık olarak daha hafif.
Surprizbozan
Kartın arka yuzu de bu şekilde gorunuyor.
Surprizbozan
Kartı kullandığım işlemci Ryzen 3 3300X, anakart MSI B550-A Pro, RAM Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 GB 3200 MHz ve guc kaynağı ASUS ROG Strix 550W 80+ Gold. Fanları sessiz ve guzel calışıyor sıcaklık olarak 72 uzerini henuz gormedim ve bir darboğaz da yaşamadım. Sistemimle şimdilik yalnızca 2 oyunu ciddi olarak test edebildim bazılarının save dosyaları kaybolduğu icin @Uchiha Shisui . Onların da save dosyalarını indirip daha detaylı videolarla kanalıma ekleyeceğim.
(Handbrake ile boyut duşurduğum icin goruntu camur, darboğaz odaklı kısa videolar yukledim.)
Cyberpunk 2077 testi;
Borderlands 3 testi;
Furmark ile stres testi sonucu ve benchmark linki;
FurMark Scores FurMark benchmark scores database - OpenGL / Vulkan
gpuscore.top
Surprizbozan
Superposition Benchmark medium ve extreme sonucları;
Surprizbozan
Sorular varsa hepsini tek tek yanıtlarım, fazladan fotoğraf istenirse yarın obur gun yukleyebilirim. 3300X ile daha fazla oyunla test videoları yukleyeceğim ama biraz zaman alacaktır.