Oncelikle bu inceleme konusunda cok iyi olmadığımı belirteyim internette araştırdığım kadarıyla bu kulaklık hakkında inceleme hic yapılmamış YouTube'da ve diğer sayfalarda falan gormedim belki ben bulamamışımdır kulaklığın ozelliklerini de en alta koyacağım her neyse başlayayım incelememize
Rahatlık
Kulaklığın cok rahat olduğunu soyleyebilirim pedleri cok yumuşak ve uzun kullanımda beni rahatsız etmedi aynı şekilde kafanın us kısmına denk gelen bolgede oldukca yumuşak.
Oyun performansı, mikrofon
Ses kasmada ve atmosferi yansıtmada fiyatına gore (ben aldığımda 350 TL idi şu an 408 TL) cok iyi olduğunu duşunuyorum. Kulaklık 7.1 değil stereo bir kulaklık fakat ben oyun oynarken sıkıntısını yaşamadım duşman nereden geliyorsa rahat bir şekilde duyabildim 7.1 olmaması gozunuzu korkutmasın mikrofonu ise gayet guzel ve temiz kutusunda ayrıca gurultu onleyici aparatı da yanında geliyor yaptığım ses testlerinde etraftaki sesleri guzel kesip net bir şekilde sizin sesinizi karşıya verebiliyor Discord ve oyunlarda gayet iyi.
Muzik, gurultu onleme performansı
Basları ve tizleri gayet iyi verebiliyor ister klasik muzik dinleyin ister bass ağırlıklı muzik dinleyin tatmin olursunuz fakat bir noktaya da değineyim kulaklıların sesi cok kuvvetli bu yuzden kullanırken bilgisayardan biraz kısmanız yeterli olacaktır. Gurultu onlemede de gayet iyi muzik dinlerken dışarıdan ses gelmiyor kulağınıza bu şekilde muzik dinlerken aldığınız zevk daha da katlanıyor.
Eksiklikleri
Pedler bir miktar terleme yapıyor bu durum kişiye gore değişebilir ben cok cabuk terleyen biriyim ve kulak ustu kulaklıklara cok alışık değilim bu yuzden bende fazla terleme yapıyor olabilir. Biraz kırılgan bir yapısı var bana gore fakat boyle yere duşunce dağılacakmış gibi gelmesin aklınıza pek esnek değil diyelim. 3.5mm olması farklı cihazlarda da kullanılabilmesi bakımından guzel ama o uc kısmına biraz dikkat etmeniz gerekiyor.
Ozet
Bu fiyata alınabilecek en guzel kulaklıklardan bir tanesi olmasına rağmen internette hic Turkce kaynak bulamamam beni şaşırttı. Oyun, muzik, film, gibi aktivitelerde cok kaliteli olması ve rahatlığı ile cok guzel bir urun.
teknik ozellikler
Marka Cougar
Urun adı HX330 orange
Urun kodu CGR-P50B-250
Urun tipi Gaming Kulaklık
Kulaklık tasarımı kulak ustu
Aydınlatma yok
Bağlantı teknolojisi kablolu
Bağlantı3.5mm (analog)
Kulaklık ozellikleri
Surucu50mm
Frekans yanıtı 20Hz - 20khz