İlk olarak şu şikayetimden bahsedeyim ilki kargo: Koltuk Avrupa yakasında ben Anadolu yakasındayım 4 gunde anca geldi. Diğer şikayetim istediğim koltuk değil de başka geldi.(Ben kırmızı istiyordum siyah geldi istediğim model geldi ama sorun yok
Şu an indirimdeymiş 900TL'ye aldım ben. Satın almak icin:

XROVER BERGAMAN SERİSİ - Oyuncu Koltuğum oyuncu koltuğu - oyuncu koltuğu ucuz - gaming koltuk - oyuncu sandalyesi - oyun koltuğu - bilgisayar koltukları - gamer sandalye

Koltuğun Kutusu
Dışına sadece karton sarılmış şekildeydi ben okuldayken gelmiş babam vs. bakmışlar yani pek iyi bir paketlemesi yoktu zaten kutunun bazı yerleri yırtılmıştı. Koltuk kutudan birleşik cıkıyor siz sadece amortisor ve ayağı takıyorsunuz.
Koltuğun Gorunuşu
Koltuğun gorunuşu bu şekilde. Gayet kaliteli.
KOLTUĞUN EĞİM VE YATIŞ hareketİ
Şu kol ile 180 dereceye kadar kademeli olarak yatabiliyor.
180 DERECE HALİ
90 DERECE HALİ
Ben bu şekilde kullanmıyorum biraz yatırarak kullanıyorum.
KOLTUĞU EĞİMİ
Şu kol ile oturduğunuz yere eğim verebiliyor ve kitleyebiliyorsunuz. Yan tarafa eğimli halini ekledim.
KOLCAKLAR
Kolcakları plastik. Ancak kollarımı koyduğumuz yer yumuşak kolumu ustune koyduğumda kolumu rahat ettiriyor.
Kolcağın Tipi
Kolcak donebiliyor. Sağa ve sola. Dondurmesi ufak bir guc istiyor yani dokunduğunuzda direk donmuyor.
Yukarı ve aşağı hareket edebiliyor. İşaretlediğime basılı tutunca aşağı yukarı hareket ediyor biraz sert yanlışlıkla basıp da hareket ettireceğiniz bir şey değil.
Koltuğun Yastıkları
Ben bel yastığını kullanmıyorum yaslanınca belimi acıtıyor. Yastıklar ne cok yumuşak ne cok sert. Yaslandığınızda mayışıp uyunacak bir yastık değil. Yaslandığınızda boynunuzdaki ağrıyı giderecek gibi bir yastık. İcinde dolduracak sunger var sadece.
RAHATLIK ve DENEYİMİM
Koltuğun icinde İC POLERETAN(DOKME) İC SUNGERİYLE olduğu yazıyor.
Ben sabah 10 11 de oturup gece 12'ye doğru bilgisayar başından kalkarım rahatlık olarak rahat koltuk oturduğunuz da koltuğa gomulmuyorsunuz. Ancak sıcak havalarda terletebilir (İstanbul da oturuyorum) dun akşam soğuk olmasına rağmen sweat vardı ustumde o halde bile terledim. Benim boyum 1.60 koltukta neredeyse kayboluyorum diyebilirim. Dik kullanmıyorum 1-2 tık geriye yaslıyorum dik otursamda oturmasamda yukarıda 5 parmaklık bir boşluk kalıyor.
Koltuğun Ayağı
Kargo Sureci
Yukarıda da bahsettiğim gibi 4 gunde geldi size tavsiyem hafta sonu sipariş vermeyin.
Alınır Alınmaz?
Yani birkac sorun yaşasamda bence alınabilir koltukta bir yanık olmuş (pek belli olmuyor) arayıp soyledim bilginiz olsun diye bir sorun olursa haberiniz olsun dedim bir sıkıntı olmayacağını soylediler onun dışında sorun yok guzel koltuk şu an 900TL artar mı onu bilemem.(Resimi aşağıya bırakayım)
İncelemem buraya kadardı okuduğunuz icin teşekkur ederim.
@RevenKalr hocamın konusundan alıntılayarak hazırladım onun konusu koltuk aynı koltuk bu arada sadece model farklı pek bir değişikliği yok
@boifromasgard @WT Thyke
Dosya Ekleri