İnceleme yapılacak kadar urunu kullandım, ilk TWS kulaklığım olduğu icin cok detaylı yazamayacağım ama ilk goruşlerim bunlar.
Kutu ve kutu iceriği
Kutu biraz basit ama urun gayet guzel korunmuş; ustunde jelatin ve yanlarında sunger bulunmakta.
İcerisinden 1 adet Type-c kablo, kullanma klavuzu ve urunun kendisi cıkıyor.
Tasarım
Kulaklığın kulağa giren yapısı Apple EarPods ile benzer, yan tarafı cok uzun değil fakat Airpods'a gore az da olsa bir tık kalın.
Kutu ustunde bir adet kırmızı led mevcut kutu ve kulaklıkları şarj etmeniz gerektiğinde yanıyor ve kutuyu şarj ederken de yanmakta.
Kutu gayet minimal ve AirPods'a gore biraz daha kucuk, kutu dikey vaziyette durabiliyor ve kapağı mıktanıslı actığınızda geri kapanmıyor.
Her 2 kulaklığın ustunde de ışık mevcut (mavi versiyonda mavi, beyaz versiyon da beyaz) bağlanmaya gectiğinde yanıp sonuyor,
şarj olurken de acık kalıyor. Kulaklıkların şarj olduğunu ışıkları sonunce anlıyorsunuz.
Ses kalitesi
Ses kalitesini genel olarak iyi buldum. Qualcomm 3040 cipi ve aptX adaptive bulunduğu icin genel kalitesi guzel. Son ses seviyesi bana yuksek geldi.
Silikonsuz bir yapısı olduğu icin kapalı ortamda %40 seviyesinden sonra dışarıya ses vermeye başlıyor.
Goruşme kalitesi
Goruşme yaptığım kişiler sesimin net, anlaşılabilir olduğunu soylediler, bu fiyata goruşme kalitesi gayet yeterli geldiğini soyleyebilirim.
Batarya kapasitesi
Kulaklıklar kendi başına 5-6 saat gitti benim kullanımımda, kutu ne kadar gider hesaplayamadım fakat 24 saat gittiği soyleniliyor.
Dokunmatik kontroller
Dokunmatiğin hassaslığı biraz fazla fakat takarken o bolge belli olduğu icin sorun yaratacağını duşunmuyorum.
Kontrollerine gelirsek; 1 kere dokunduğunuzda durduruyor, 2 kere dokunduğunuzda ilerideki parcaya geciyor, daha detaylısını resim olarak bıraktım.
Eksileri ve Artıları
Artıları
-Qualcomm3040 cipinin bu fiyatta bulunması.
-AptX adaptive desteği.
-Goruşme kalitesi.
-Bluetooth 5.2 desteği.
Eksileri
-Kutu ustunde şarj gostergesinin bulunmaması.
-Kızılotesi sensor yok (bu fiyat bandında pek goremedim.)
-Type-C kablosu tam oturmuyor kutuya (şarj ederken sorun yaratmadı.)
Son soylemek istediklerim
Genel olarak memnum kaldığımı soyleyebilirim, uzun kullanım deneyimi de biraz zaman gectiğinde yapabilirim. Umarım yararlı olmuştur.