Merhabalar. Tavsiyeler uzerine Seduna Thunder Pro ofis koltuğunu aldım ve onun hakkında yorumlarımı yazmak istedim.
Oncelikle kurulum basit, tek kişi yarım saat bile surmedi. YouTube uzerinde videosu var.
Artı yonu
+Her tarafı ayarlanabilir. Başlık aşağı yukarı, kollar aşağı yukarı one geriye oynuyor. Sandalye yuksekliği ve sırt kısmının geriye yatma miktarı da ayarlanabilir. Geriye yatırınca kitleme ozelliği de var.
Eksi yonu
-Koltuğun oturma kısmı cok geniş. Yani 1.90 falan değilseniz ya beliniz tam yaslanmıyor ya da ayaklarınız rahat olmuyor.
- Plastiği dandik değil de eh işte gibi. Baş desteğini tutan parca ilk hafta kırıldı bantla kullanıyorum. Yedek parca talep ettim baş kısmı ile beraber olduğunu ve ucretinin 100 TL olduğunu soylediler. (Almadım cunku 100 TL etmez ileride belki)
Kargo 6 gunde Horoz Lojistik ile geldi. Hepsiburada uzerinden satın aldım.
Benim fikrim, binbir tavsiye duydum, yok oyuncu koltuğu almayın, yok ofis koltuğu daha iyi yok bilmem ne. En cok onerilenlerden biri olmasına rağmen ben rahat etmiyorum. Oyuncu koltuğu daha once denemedim ama sanırım bundan rahattır. Şuan aklımdaki ergonomik bir boyun desteği ve bel desteği alıp kullanmak. İleride de değiştirmek. Acıkcası buna 900 TL verdiğime uzuldum.
Siz de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Seduna Thunder Pro ofis sandalyesi incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Seduna Thunder Pro ofis sandalyesi incelemesi