Merhabalar. bugun Amazon'dan sipariş ettiğim powerbank'i inceleyeceğim. Urun "Prime" uyesi olanlara bu şekilde geliyor.

Kağıt oynamasın diye sıkıştırılmış.

Urun kutusunun fotoğrafları ve iddia ettiği guc değerleri:
Surprizbozan: -

Urunun fotoğrafları:
Surprizbozan: -

Urununun kutu iceriği
Powerbank, kullanım kılavuzu (daha cok guc cıkışını anlatıyor ama neyse ), yaklaşık 20 cm'lik mikro USB kablo ile karşılıyor.

Gelelim urunun performansına:
1) Şarj olma suresi: İlk geldiğinde tam %50 şarjı vardı, yaklaşık 2 saat sonra (1 saat 57 dakikaydı sanırım) %100 oldu. Bu demek oluyor ki yaklaşık 4 saatte tam şarj oluyor.

2) Şarj etme suresi: POCO X3 NFC 128GB cihazımı (5160 Mah batarya bulunuyor.) 2 saat 20 dakika gibi bir surede şarj etti, bunu yaparken 2 ışık sondu fakat %50'den fazla batarya kullandığını soyleyebilirim.

3) Isınma durumu: Cihaz sadece şarj alırken, USB portu biraz ısınıyor ama el yakmıyor. Sadece hissediyorsunuz.
Şarj ederken, gayet soğuk bicimde calışıyor.

4) Pil dongusu: Tam test edemedim ama tahminimce 9850 Mah civarına tekabul ediyor.

5) Eski telefonlarda dokunmatik dengesizliği: Kararlı guc verdiği icin o sorun yok, bizzat onu da test ettim.

Bana gore artıları:
1) Fiyatına gore kaliteli.
2) İddia ettiği değerler şimdilik doğru.
3) Adı bilinmeyen markalar yerine ADATA gibi bir marka almak daha iyi.
4) Isınmıyor. (En sevdiğim yanı bu oldu)
5) O butcede coğu powerbank, 1.5A sunuyor. (2.0A dese de), bu powerbank gercekten o değeri sundu.)
6) Batarya Mah 10000'e yakın.

Bana gore eksileri:
1) Cihaz cok kaygan.
2) Micro USB şarj portu olması.
3) Bunu eleştirmek yanlış olur ama beraberinde gelen kablo cok kısa. 20cm olduğunu bile duşunmuyorum.
4) Benim gibi hızlı şarja alışkın biri icin biraz kanser edici bir şarj etme suresi diyebilirim. (2 saat 20 dakika)

@mansİoN35 , @ErenAKKOC etiketleyin demiştiniz.

Okuduğunuz icin teşekkur ederim.
-Emir.