Kasanın 3 farklı modeli bulunmakta. İlk iki model fan renkleri dışında birbirleri ile tamamen aynı. 3 modelin tek farklı ozelliği egzoz fanında RGB icermesi. Kasa goze batmayacak buyuklukte gercekten kucuk gorunuyor fakat icerisine bir dunya sığdırabilirsiniz. Ozellikle 3 fanlı dev ekran kartlarını cok kolayca takabilirsiniz. Kasa ile beraber takılı olarak 3 fan gelmekte 2 tanesi onde 1 tanesi arkada olmak uzere 2 RGB ve 1 egzoz fanı bulunuyor. Kasa 2 ve 3 fanlı sıvı soğutmaları destekliyor. Cunku kasanın ust tarafında 2 adet fan slotu ve mıknatıslı tozluk bulunmakta. Yani isterseniz ondeki iki fanı sokup ust tarafa monte edip on tarafa 3 fanlı radyator takabilirsiniz. İsterseniz ust tarafa 2 fanlı radyator takabilirsiniz. Kasada 3 adet 2,5 inclik SSD bolmesi ve 2 adet 3,5 inclik HDD kızağı bulunmakta. Ben şahsen şu an icin HDD kullanmadığım icin HDD kızağını soktum. Kasanın yanında kasa icin gerekli vidalar 4-5 adet siyah kablo kelepcesi ve 2 adet arka ekran kartı panel yuvası geliyor. MSI tasarımlı bir kasa olduğu icin hava sirkulasyonuna gercekten onem vermişler. Bunun yanında kablolama icin kasanın belli bolgelerinde kelepce bolmesi bırakmışlar. Kasanın icinde kurulu bir vaziyette RGB kontrolcusu geliyor. Kasanın on panelinde guc duğmesi, reset tuşu, mikrofon ve kulaklık girişi, RGB kontrolcusune doğrudan bağlanan LED duğmesi, ve son olarak 2 adet USB 3.2 yuvası bulunmakta. Kasanın kablolamasını şahsen kendim yaptım ve kablolama yaparken en ufak sorun yaşamadığımı soylemeliyim. Sanırım o biraz da benim el işciliğimden cunku nakış gibi dokudum kabloları vallahi . Kasanın sol tarafında 1 adet damperli cam bulunmakta. Kasa aşırı buyuk bir kasa olmadığı icin devasa hava soğutucuları tam olarak kasaya yerleştiremeyebilirsiniz fakat bence boyutu normal standartlarda. Kasanın bir de alt tarafında PSU icin bir tozluk ve hava girişi bırakılmış vaziyette. Genel olarak ozetle kasa tam bir fiyat performans urunu. Ben Amazon'dan 500 TL gibi bir fiyata aldım. Gercekten memnun kaldım.