Urunu alalı bir hafta oldu, GTA 5 ve Forza Horizon 4 oyunlarında denedim. Logitech'in aslında F serisinden 3 tane gamepadi var. Bunlar:
-Titreşimsiz ve kablolu olan F310
-Titreşimli ve kablolu olan F510
-Titreşimli ve kablosuz olan F710

Benim tercihim aralarından F510 olurdu ama satışı 5-6 yıl once kalkmış sanırım. Titreşimsiz F310 da istemediğimden dolayı F710 modelini aldım. En buyuk kaygım kablosuz olmasından dolayı kesintilerin ve gecikmelerin olabilecek olmasıydı. Fakat bir hafta icerisinde herhangi bir kopma sorunu yaşamadım. RT ve Lt tuşları hassasiyet duyarlı. Yani bastığınız kadar algılıyor ve Forza Horizon 4'te cok guzel bir his veriyor. FH4 icin herhangi bir driver gerekmiyor. X(input) ve D(irect Input) modu var. X modu Xbox oyunları icin hicbir kurulum gerektirmeyen tak calıştır icin, D modu ise driver kurulumu ile kullanılabilecek bir mod. GTA 5'te denedim ve tuşlar atanmış olarak gelmişti. Driver yuklerken zaten tum oyunların ayarlarını da yukluyor.

Tek olumsuz ozelliği RT ve Lt tuşlarında olu boşluk olması. Diğer gamepadlerde de durum boyle mi bilmiyorum ama boşa bastığınız kucuk bir aralık var ne yazık ki. Gaza ve frene basarken hissediyorsunuz.