Kızlar Perşembe gunu ilk aşılamamı oldum olmadan once de sonrasında da surekli yazılanları okudum burda biliyorsunuz şansımız sadece %15-18 aralığında hamile kalanlar yazıyorlar şoyle belirti boyle belirti hepimiz tv izledik etraftan duyduk 10 gunde bi belirtinin olmayacağı kanaatindeyim artık olan rahatsızlıklar ne peki coğumuun doktoru aşılamadan sonra progesteron hormonu İcin hap fitil jel iğne veriyor yaşadığımız belirtilerin coğunun sebebinin bunlar olduğunu duşunuyorum yani etrafımızda adet gecikmesinden anlıyor insanlar gebe olduğunu bence belirti aramamalıyız goğus hassasiyeti kaşık ağrısı bunlar ilac etkisi ve yine coğu gebe kalan ve kalmayanından 14 gunden once oğrendiğini okudum evet en sağlıklısı bu olabilir ama 9. Beta baktırıp 14. Gun yukseldiğini gormedim okumadım yanılıyorsam lutfen duzeltin belki idrar testi şaşıyordur ama o da genelde yine doğrular niteliğinde rabbim hepimizin gonlune gore versin ben de cok istiyorum bebeğimi ama bence cok fazla bilgi kirliliği var yapmayalım bide erkekte sıkıntı varsa aşılamanın tutma ihtimalinin yuksek olduğunu okudum doğru mu