Rahatlık acısından bayağı rahat. Hele ki buyuk elli insanlar icin. Benim elim normal boyutlarda olmasına rağmen yine de tam geldi.
Farenin Switch'leri ise aşırrı duyarlı ve işlevsel. Bundan bir onceki farem orta duzey Gaming fareydi ve Switch'leri de normal mouse Switch'leri ile benzer şekilde gibiydi ancak bu urun gercekten kendini diğerlerine gore epe ayrı bir yerde tutuyor ve farkını ortaya koyuyor diye duşunuyorum.
Ne yazık ki bunun da birkac tane dezavantajı var. Orneğin altındaki acma kapama veya mod değiştimi Switch'i cok kullanışlı değil.
Kendi macro tuş atama yazılımı rakip bir markaya gore biraz zayıf diyebilirim. Orneğin daha once kullanmış olduğum urunde macro olarak alt+F4 macro sunu bile atayabiliyordum ancak bu urunde bu komut mumkun değil. Belki de ben yapamamışımdır
Arka logo aydınlatması ise kend logomuzu yapmak epey zahmetli bir iş, bu da bir dezavantajı. Yani boyle bir ozelliği var, hatta yanında logo basabileceğimiz boş bir parca da veriyorlar ancak buna logoyu yapmak o kadar da kolay değil bence.
Kısa lafın ozu urun epey iyi bu fiyatta bu tarz bir urun bulmak hatta bilindik bir marka da boyle bir urun bulmak bence zor. Hatta buldunuz diyelim, yedek swtich verip unun da cıkarabileceğiniz cımbızı da verenini bulmanız cok da olası değil. Yani mouse almak isteyenlere ve ucreti butcesini zorlamayanlara rahatlıkla oneririm.