Merhaba Arkadaşlar.
2 Hafta once almış olduğum Samsung Galaxy Note 2 cihazımı, Sizler icin inceleyeceğim.

Cihazın kısaca teknik ozellikleri :
• Exynos 4412 Dort cekirdekli 1.6 Ghz. Chipset
• Mali - 400MP Grafik İşlemci
• 2 GB Ram
• 5'5 inch Super Amoled Ekran Paneli
• 720 x 1280 HD ekran cozunurluğu
• 8 MP Arka . 1.9 MP On Kamera

Cihazın Kutusu :

Kutunun tasarımı hoş olmuş şahsen beğendim.

Cihazın kutu iceriği :

Kutudan 1 adet şarj adaptoru, 1 adet USB kablosu, 1 adet kulaklık ve aparatları cıktı.

Cihazın kalemi S-Pen :

Kalem not yazarken gercekten kolaylık sağlıyor. Kalemden memnun kaldım Note serisinin hakkını veriyor.

Cihazın kamerası ile cekilen bazı resimler :

Kamera 8 Mp'ye gore sizi tatmin ediyor, flash gayet iyi. Kamerası S3'e gore daha performanslı.

Cihaz hakkında resimler :

Antutu benchmark testleri ne kadar doğru tartışılır ama rakibi Xperia Z'yi testlerde geciyor.

Cihaza 4.4.2 KitKat guncellemesi geldi.

Note 2'nin parlaklık oranı gayet iyi. Guneş altında tatmin edici bir performans sunuyor.

Kullanıcı yorumu :
Cihazı baya bir kurcaladım. İlk once elime fazla buyuk geldi, ama 2 gunde alışıyorsunuz. Telefonda Asphalt 8 ve Real Racing yuklu. Şuanlık hicbir takılma soz konusu değil. Fakat 10 dk oynadıktan sonra İşlemcinin bulunduğu bolge elinizi yakacak derecede ısınıyor.
Telefon gayet performanslı, Wi-Fi bağlantısı cok hızlı gercekleşiyor. Batarya cok cabuk doluyor ve bir gunu rahat cıkarıyor. 4.4.2 guncellemesi telefona cok yaradı cihazı alırsanız mutlaka kurun rahat edeceksiniz. Plastik kasa sağlamlık hissiyatı vermiyor o yuzden mutlaka kılıf kullanın. Cihaz alıştıkdan sonra ele oturuyor ve rahatca kullanabiliyorsunuz. Genel olarak cihazı almayı duşunen arkadaşlar gonul rahatlığıyla alabilirler.