İlk kez inceleme yapacağım bir eksiğim olursa ya da yanlışım duzeltirseniz sevinirim ilk once bu urunu sşnerjiden satın aldım 200 TL'ye ve bugun geldi 1 hafta sonra daha detaylı olanları anlatırım bu mouse ile Valorant oynadım ilk once kutu iceriğinden bahsedelim.

1- Mouse
2- Bir kitapcık galiba kullanım kılavuzu okumadım.
3- Yedek pedler mouse un altı icin.
4- Razer sticker ı
5- Garanti belgesi.
Urun gibi kutusuda bana cok kucuk geldi ama tasarımı acıklayıcı ve guzel.

Mouse ilk elinize aldığınızda kaliteli hissetiriyor ama tabii ki de adinda da olduğu gibi cok minik eliniz buyukse almanızı onermem benim icin tam uydu fareyi ilk taktığınızda direkt kendi driverını indiriyor oradan tuş atayabiliyorsunuz ve mouse un ışıklarının rengini değiştirebiliyorsunuz sağlamlık konusuna gelirsek şu an uzun kullanmadığım icin tam net bilgi veremem sağlam duruyor kablosu ise orgu kablo ve guze bir orgu kablo sıkışmalarda dayanıklı olacağını duşunuyorum diğer orgu kablolardan daha esnek duruyor.

Mouse un tuş seskeri ise bence gayet guzel ve tok sesi rahatsız etmiyor cok yay sesi gelmiyor toplan 8500 DPI olmasıda guzel scroll tuşu ise sonsuz değil daha cok tık tık şekilde gidiyor.

Sonuc olarak:
Butcesi 200 TL olan eli kucuk ve claw ya da fingertrip kullananlar alabilir nişancı oyunlarında hızlı tepki verebiliyor ve mouse padde cok iyi kayıyor ve gercekten sık bir gorunuşu var benim şu mouse da tek eksi olarak gorduğum şey eli terletmesidir cok rahatsız etmez diyorsanız gayet iyi bir mouse soylemediğim bir şey varsa sorabilirsiniz mouse ile alakalı 1 hafta sonra guncelleyeceğim.

Dosya Ekleri IMG_20220308_173922.jpg 112,1 KB · Goruntuleme: 143

IMG_20220308_174223.jpg 62,3 KB · Goruntuleme: 136

IMG_20220308_174232.jpg 79,7 KB · Goruntuleme: 122

IMG_20220308_174758.jpg 98,2 KB · Goruntuleme: 143