Teknobiyotik.com sitesinde almış olduğum Dark Freezer X125 2x12cm frgb kule tipi işlemci soğutucusunun kutu acılımını yapacağım. Siparişi 15.04.2022 tarihinde verdim ve urun gun icerisinde kargoya verildi. Urun 16.04.2022 tarihinde elime ulaştı. 1 gun icerisinde Yurtici Kargo ile İstanbul'dan İzmir'e geldiğini duşunursek hızlı bir teslimat olduğunu soyleyebilirim.
-Kargolama şu şekilde idi:

- Urunun ozellikleri.

- Kutu acılımı ilk deneyim.

- Kutu icerisinden cıkan parcalar; Intel işlemciler icin aparatlar, termal macun, kurulum kılavuzu ve soğutucun kendisi.(AMD işlemciler icin tırnaklar uzerinde takılı olarak geliyor.)

- Termal macun modeli Dark Freezer X90.

- Soğutucuya yakından bakıyoruz.

- Soğutucunun işlemci ile doğrudan temas eden bakır borulu kısmı.

- 44 adet aluminyum kanattan oluşan ana govde.

- Soğutucu uzerindeki fanların modeli.

- Fanlar tek kabloda birleşmiş ve PWM 4-pin olarak geliyor.

- Urunun ustten duruşu.

- Yandan duruşu.

Urun hakkındaki duşuncelerime gelirsek şimdilik icime sindi diyebilirim. Onceliğim Snowman T6 Ultra almaktı fakat bu urun indirime girdiğini gorduğum icin satın aldım. Urunu 248 TL'ye aldığımı duşunursem guzel bir alışveriş oldu diyebilirim. Urunu Ryzen 5 3600 ile kullanacağım, şu an ekran kartım olmadığı icin testleri yapamıyorum. Kartı temin ettiğimde testleri yapar ve bu konuyu guncellerim. Kutu acılımı bu şekilde idi bana zaman ayırdığınız icin teşekkur eder iyi Sosyal'ler dilerim.