Spigen Essential F711D

Gecen sene Mart ayında almıştım. 1 seneden fazladır kullanıyorum ve işimi fazlasıyla goruyor. Kısa bir inceleme yazayım dedim.

Ozellikleri:
Dış malzemesi: Plastik, kaymaz tırtıklı yapı. Kapasite: 10.000 mAh Cıkışlar: 2 adet USB (İkisi de 12 Watt. Yani ilan başlıklarında 24 W yazdığına kanmayın, toplamını yazmışlar.) (Aynanda 2 adet cihaz şarj edilebiliyor.) Giriş: Micro USB (10 Watt) [Type-C olmaması bence eksi bir ozellik.) LED şarj gostergesi Ağırlık: 209 gram Kalınlık: 14.9mm Akıllı cip koruması ile aşırı voltajdan veya aşırı ısınmadan cihazı korur, voltaj dalgalanması testip edildiğinde pili otomatik olarak kapatır. Kutu iceriği: Powerbank ve MicroUSB kablo. Deneyimim:

Uzerinde yazdığı 10000 mAh değerini verdiğini duşunuyorum, telefonumu en az 3 kere tam şarj edebiliyor. 12 W şarj hızı benim icin yeterli geliyor cunku telefonumun adaptoru 18 W; ancak daha hızlı şarjlara alışanlar icin 12 W duşuk gelebilir. Urunu aldığım ilk ay her gun kullandım, zaten gerekli olduğu icin almıştım -telefonumun ekranının surekli acık olması gereken bir iş yapıyordum. Daha sonra -telefonumun şarjı normal kullanımda 1 gunu cıkarabildiği icin- pek kullanma gereksinimi duymadım. Ama misafirliğe, okula, bisikletle gezmeye vs. giderken yanımda goturuyorum hep lazım olursa veya başkasının ihtiyacı olursa diye. Boyutu ve ağırlığı hemen hemen 1 akıllı telefon kadar, sadece biraz daha kalın akıllı telefona gore. Taşıması kolay. Uzerindeki tuşa basınca LED gostergesinde şarj seviyesini 4 adet LED ile gosteriyor. % olarak gosteren bir şey olsa daha iyi olabilirmiş ama bu da cok kotu değil, 1 adet LED yanınca şarja takıyorum. Eksi olarak gorduğum yanı şarj etmek icin Micro USB girişli olması. Type-C olsaydı bunu da telefonumun kablosu ile şarj ederdim. Cok sorun değil tabi. Bu aralar stoklarda pek yok galiba, denk gelirse dandik markalar yerine tercih edilebilecek bir model olduğunu duşunuyorum. Gecen sene Mart ayında 79 liraya almıştım Amazon'dan.

Okuduğunuz icin teşekkurler.