Selamlar,
1 yıl once eski G105 klavyem bozulduğu icin Teknosa'dan G213 Prodigy modelini 399 TL'ye aldım.
1 sene sonra klavyede sadece s tuşu temassızlık yapmaya başladı oyle ki bazen stabil bazen tam karakter ile geri gidecekken takılıyor yani basmıyor dolayısı ile ya 2. kez basmak zorunda kalıyorum ya da daha sert basmam gerekiyor. Kısacası sıkıntı olmaya başladı. Bende hemen Teknosa mağazasına 2 Mart gunu verdim. Garantiye yolladım.
Bugun ayın 25'i olmuş hala ses yoktu taki ben arayana kadar.
İlk mesaj 7 Mart urunu takibini yapıyoruz vs otomatik mesaj diğeri 12 Mart işlemlerinin hızlandırmak icin servis ile goruştuk vs daha sonra ses seda yok.
Bugun mağazayı aramak istedim ve acan kişi urunun geldiğini soyledi kısacası urun gelmiş ama bana mesaj atmadılar. Neyse mağazaya gittim. 1 saat bekledim.
Urun garanti kapsamına alınmamış nedeni ise "sıvı teması" diye not duşulmuş. Ben bu urune ne 1 gram sıvı doktum ne kaza ile ne de başka bir turlu. Kesinlikle boyle bir şey yok. Ayrıca sıvı dokulse dahi sadece gidip s tuşunu mu buldu diğer tuşlar sorunsuz calışırken hicbir sorun yokken? Tuş komple calışmasa o da değil arada basma da takılma yapıyor. Yok yani boyle bir şey yok. Sıvı falan hep yalan. Dediler ki servisi arayın aradım onlar hala sıvı diyor tamir icin ucretli olur diyor ucret ise 490TL oda penta calışanı dolara bağlı belki daha pahalı da olabilir diyor.
Uzun lafın kısası. Cidden hakem heyetine gitmeye uşendim. Aslında gercekten gitmem gerekirdi. Ama cidden uşendim. Daha once bir kez daha gitmiştim aylarca uğraşmıştım. Ama bunda cidden uşendim.
Urunu teslim aldım. Daha sonra ankamall MediaMarkt'dan başka bir klavye aldım. İnternette araştırdığımda ise bu modelin kronik tuş problemli olduğunu gordum herkes bu durumdan muzdarip olmuş. Genelde de hep sıvı teması diye sallayıp gecmişler. Haram olsun diyecek başka kelimem yok.
Bir daha ne Teknosa'dan ne de Logitech'in bir urununu satın almam. Ozellikle bu klavyeyi her yerde burnunuza sokuyorlar almayın.
Urunu ilk başta alırken iyice internette araştırmadığım icin de ben hatalıyım. O donem tam pandemi ve sokağa cıkma yasakları vardı klavye de aniden bozulunca 15 gun ekran klavyesi kullanmak zorunda kalmıştım direk ekonomik diye bu modeli almıştım o donem 399 olan klavye bugun 749 olmuş Teknosa'da. Media da 549'a filan gordum. Kesinlike tavsiye etmem.
Bende 719 TL'ye Razer Ornata v. 2 aldım şu an bunu kullanarak yazıyorum cok beğendim umarım sorunsuz kullanmaya devam ederim.
Ek olarak: Tertemiz yolladığım klavyeyi leş gibi pislikle yollamışlar. Rezaletin daniskası.
Logitech G213 kesinlikle tavsiye etmiyorum almayın!
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Logitech G213 kesinlikle tavsiye etmiyorum almayın!