Merhaba. 1 aydır kullanmakta olduğum ASUS Cerberus kulaklığın incelemesini yapacağım. Cok detayl değil ama yeterli bir inceleme olacak.

1; Ses Kalitesi;

Bir oyuncu icin en onemli kısımlardan birisi ses kalitesi. Ses kalitesi gercekten guzel ses kasarken hicbir sorun cıkarmıyor, muzik dinlerken rahatsız edecek bir tizlik veya fazla bass yok ve ses seviyesi cok yeterli şahsen Windows uzerinden %30 ustune cıkarmadım (ses kartından ayar en sonda). 7.1 yok ancak James Donkey almaktan daha iyidir.

2; Mikrofon Kalitesi
Mikrofon olarak ses kartının uzerindeki mikrofonu telefonda kullandım ve gayet yeterli olduğunu soyleyebilirim, konuşmalarda sorun cıkartmıyor. Şahsen kutudan cıkan kulaklığa takılan mikrofonu kullanıyorum ve ses olarak cok temiz ses ilettiğini soyleyebilirim. Kendisi aynı fiyattaki Gamepower, Rampage ve James Donkey urunlerinden daha iyi bir mikrofona sahip. Ayrıca ses kartı uzerinden mikrofon acılıp kapatılabiliyor.

3; Kulak Pedleri

Kulak pedleri yumuşak ve ortalama 5 saatlik kullanımımda hic başımı ağrıtmadı.

4; Kablo

Kablosu normal olarak 120cm uzunluğunda. Tek jack var kabloda ancak kutusundan 130-140cm olan cift jacklı bir kablo cıkıyor ve bu kablo ile bilgisayarlarda daha rahat kullanılıyor. Kulaklığı normal olarak desteklemeyen telefonlar icin cok kısa bir aparat cıkmakta.

5; Kotu Yanları;

Bence cok kotu tarafı yok ancak en onemlisi 7.1 olmaması ve eski olması.

6; sonuc;
Sonuc olarak alınılabilir bir kulaklık kendisi. 1 ay once 230TL'ye aldım şu an fiyatı tavan yaptı biraz beklenirse eski fiyatlarına duşecektir.
Kulaklığın linki burada; https://www.hepsiburada.com/asus-ce...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.81 . Bu fiyata alınmaz!

Surprizbozan: Kulaklık