SATILDI - URUN 1:EKRAN KARTI: MSI GAMING X Nvidia Geforce GTX 1070 8GB 256bit GDDR5 PCI-E 3.0
Urun Alış ve Fatura Tarihi: 24/07/2017
Alınan Yer: hepsiburada
Satış Fiyatı: 2000TL
Hediye: Kingston HyperX fURRY bLUE 4 GB 1600mHZ DDR3 Ram
Ekran Kartında MSI kalitesini soylememe gerek yoktur. Bu urunu 3 ay kullandım ve sıfır ayarında satıyorum. Sonrasında sokup kutusunda uzun zamandır bekledi. Tum kutu ve kutu iceriği ile faturası vs sıfır gibi teslim edilecektir.
URUN 2:GUC KAYNAĞI: Corsair Professional HX 1200w Full Moduler 80 Platinyum 135mm Fanlı PSU
Urun Alış ve Fatura Tarihi: 21/07/2017
Alınan Yer:itopya
Satış Fiyatı: 1000TL
Hediye: TT-TECHNIC PM-001 16A 3680W Wattolcer
Tum urunler gibi bu da 3 ay kullanıldı sadece kutusunda az bir yırtılma dışında hicbir deformasyon yoktur ve sıfır ayarında tum parcaları durmaktadır. Tum kutu iceriği ve faturası ile teslim edilecektir.
URUN 3: ANAKART: Ascrock H81 Pro BTC R 2,0 İntel H81 160Mhz DDR3 Micro ATX
Urun Alış ve Fatura Tarihi:21/07/2017
Alınan Yer: teknobiyotik
Satış Fiyatı: 450TL
Hediye: 5 ADET / PCI-E USB 1x to 16x USB 3.0 UZATMA RİSER KART VER 6.0
3 ay kullanıldı sadece. Kutusunda ve kartta hicbir yıpranma yoktur. Sorunsuz kutu, kutu iceriği ve faturası ile eksiksiz teslim edilecektir.
Arkadaşlar tum urunlerde performans kaybı yıpranma olmadığına garanti veriyorum. Alan arkadaş testlerini kontrollerini yapıp dediğim harici birşey ile karşılaşırsa sadece urunu aldığı gibi teslim etmesi şartıyla (eksiksiz parca ve hediyeleri ile birlikte iade edildiğinde) tum kargo masraflarını da karşılayarak urunu iade alırım. Kendime guveniyorm bu konuda.
Gereksiz bir mining macerası icin aldığım parcalardır. İş, duğun, taşınma gibi etmenlerden 3 ay kullanıldıktan sonra kutularına doldurup bir daha dokunmadım. 4 adet ekran kartı vardı 3 tanesi coğunluğu elden olmak uzere satıldı bir tane kaldı sadece. Garantisi hepsinde devam ediyor diye biliyorum.
Ekran kartlarında 3 yıl oluyor zaten garanti 2 yılı duruyor olmalı.
Hicbir işime yaramadan kutularda duracağına işine yarayan birisi alsın diye buraya satışa koyuyorum. her urune hediye ekledim bende bir işe yaramıyor zaten alan kişinin işine yarasın bari.
İletişimi PM yoluyla kurarsanız sevinirim. Alıcıya şimdiden hayırlı olsun
Satılık 2. El Anakart - Ekran Kartı - PSU
Alışveriş0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Satılık 2. El Anakart - Ekran Kartı - PSU