Aşılama aşılama yaptırıp surekli karın ağrısı ceken var mı ne olur cevap veriiiiiiiin
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Saðlýk
- Tüp Bebek
- Aşılama aşılama yaptırıp surekli karın ağrısı ceken var mı ne olur cevap veriiiiiiiin
-
23-09-2022, 07:37:12kızlar ben ilk aşılamamı oldum...... Bugun 11. gunum ve bende surekli adet sancısı gibi karın ağrıları var ozellikle geceleri ve tuvalete cıkınca artıyor...dun gece ağrıyla uykudan uyandım ve bir daha yatamadım....yeni değil ama bu yaklaşık 1 haftadır onceleri az azdı ama şimdi şiddetli adet sancısına dondu.....ya cok korkuyorum internette hep dış gebelikten falan bahsediyo...doktoruma sordum olabilir diyo....pazartesi test var...ama korkuyorum dedğim gibi....aynı şeyi yaşayan var mı lutfen soyleyin icim azcık ferahlasın....karınım da catlıcak gibi gergin....acaba ozellikle vajinal jel kullanıp boyle olan var mı eğer aksi bir durum yoksa ki inşallah yoktur acaba jelden mi oluyo diyorum...gerci doktorum yapmaz dedi ama....nolur sizde varsa yazın bu durum...kasık ağrısı falan değil ama o da var da daha ağır basan karrın ağrısı beni korkutuyor.......
((((((((((((((((