Merhaba Arkadaşlar bilenleriniz vardır belki fakat bilmeyenler icin yeni bir kazanc kapısı olan eticaret(dropshiping) ve Mobil Oyun kazanclarından ve nasıl para kazanıldığından bahsetmek istiyorum ilk once Dropshipingten bahsetmek istiyorum
Dropshiping nedir
kısaca dropshiping soyle ozetlenebilir orneğin gittigidiyordaki 50 liralık bir urunu 80 liraya kendi sitenize koyuyorsunuz yani resimleri yazıları kopyalayarak ve sipariş geldiğinde gittigidiyor uzerinden sipariş vererek adres kısmına sizin muşterinizin adresini yazıyorsunuz ve aradaki 30 lira size kalıyor ozet olarak bu şekilde detaylı araştırabilirsiniz
Mobil Oyun para Kazanma
Mobil oyundan para kazanma yontemi ise şu şekilde arkadaşlar Google admob reklam kodlarınızı mobil oyununuza entegre ederek google play store uzerinden indirildikce ve oynandıkca para kazanıyorsunuz
SİZLER İCİN NE YAPIYORUM
Sizlere Para Kazanmanızı sağlamak icin uygun fiyata eticaret sitesi kuruyorum ve nasıl urun yukleyeceğinizi nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatarak yardımcı oluyorum
yine aynı şekilde mobil oyunlara sizin google admob reklamlarınızı entegre ederek uygulamanız indirildikce ve oynandıkca para kazanmanızı sağlıyorum
Mobil oyunlarımıza https://www.mobileoyun.com/ uzerinden bakabilir ve dilediğinizi satın alabilirsiniz siteye eklemediğimiz farklı oyunlarımız mevcuttur ve isteye ozel oyunlar yapılır
Eticaret ve Mobil oyun ile para kazanma
Alışveriş0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Eticaret ve Mobil oyun ile para kazanma