• 5 adet yufka
• 5 tane yumurta
• ½ litre sut
• 250 gram margarin
• 100 gram beyaz peynir
• 100 gram kaşar peyniri
• 100 gram dil peyniri
• ½ demet dereotu
• Maydanoz

Oncelikle ic malzemesini hazırlayalım. Bunun icin geniş bir kÂseye yumurtaları kıralım ve catal yardımı ile ak ve sarıları karışana kadar cırpalım. Eritip, soğuttuğumuz margarini ilave edelim, rende yaptığımız peynirleri ve sutu katalım. Ayıklayıp, ince kıydığımız maydanoz ve dereotunu ilave edelim iyice karıştıralım.
Yağladığımız fırın tepsisinin icine bir yufkayı alalım, ikinci yufkayı ortadan ikiye bolelim, serelim uzerine hazırladığımız sosu kepce ile her yÂrine gel icek şekilde dokelim.
Boylece yufkalar bitene kadar bu işleme devam edelim. En uste bolca sıvı dokelim.180 derecelik ısıda pişirelim. Pişince kare keserek servise sunalım.İcine sevgimizi katmayı unutmayınız. Afiyet olsun.