Bildiğiniz uzere MEB binlerce oğrenciye tabletler dağıttı. O şanslı oğrencilerden biri de bendim(!). Tabletimi aldım imzamı attım. İlk kez actım cihazı. Şifre veriliyor size onunla yapıyorsunuz bunu. İlk defa actıktan sonra bir daha şifre istemiyor cihaz.
Cihazda bir takım kısıtlamalar var tabii ki, listeleyeceğim.
Wi-Fi kapanmıyor. Bazı sitelere giriş yasak. Kendine ait dosya yoneticisi yok. Ancak tablet cok performanslı. GTA: SA, FIFA 14, Dead Trigger 2, Frontline Commando 2, Heroes of Order and Chaos yuklerken umutsuzdum. MEB'in verdiği tabletten ne olur diyordum ki! Ne goreyim? Tablette akıcılık super. Oyun oynarken hic sıkıntı yaşamadım.
Cihazın Artıları
10.1 inc ekran Yuksek Performans 16 GB depolama Her Uygulamayı acıyor.(Bu normalde konmaması gereken bir madde fakat kısıtlama yapılan bir tablette olağan ustu bir ozellik.) 7000 miliamper batarya(Saatlerce parlaklık sonda oyun oynadım.) Cihazın Eksileri
Kendine ait dosya yoneticisi yok. Wi-Fi kapatılamıyor. Yanında gelen kalemi kullanışlı fakat ucu cabuk kırılıyor. Cağın gerisinde kalan işlemci frekansı ve rami.
Antutu Benchmark Puanı =18,222
S3 ve Nexus 4'ten fazla.
GM E-TAB 4 İncelemesi (Fatih)
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- GM E-TAB 4 İncelemesi (Fatih)