Slam kızlar ben basımdan gecenleri kısaca anlatmak istiyorum . Evlendik iki sene gecti cocuğumuz olmuyordu gittik doktora sitemler 3 milyon ileri hız sıfır yerinde hareket %2 ve bizi varikosel denildi bayağı yıkıldık ek gıdalar kullandırdım eşime iki sonra tekrardan sperm testi verdik Bu sefer altı milyondu yine ileri hız sıfırdı yerinde hareket yuzde yirmiydi doktorumuza son kez gittik artık varikoselden ameliyat olmayı duşunuyordu İlaclı Emaar vermek istedi doktor ilaclı MRı cekildi sol tesisinde yedi milim kitle goruldu doktorlar hemen ameliyat dediler sperm dondurun dediler zararsız mı zararsız değil mi belli değil Ankara ’ya yolladık sonuclarımızı kesinlikle ameliyat olmasın dediler kitleye alırsalar daha fazla yayılır dediler eşim kucukken Havale gecirmiş şu anda dna hasarına şupheleniyorum Ankara ’da Kaan beye gitmek istiyorum oyle cıkmazdayım ki ne yapacağımızı bilmiyoruz boyle başından gecen var mı tanıdığında olan varsa lutfen bilgi verin yardımcı olun ne olur
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.