Daha once hatta yıllar oncesinde burdan bir epilasyon macera mı anlatmıştım.. allah duşman başına vermesin.. bir sure sizlere yazdıktan sonra ortadan kayboldum neden? cunku bende yuzumde ki o lazerin semsert yaptığı kıllardan derya hanım sayesinde kurtuldum seviniyor tabi insan kurtulunca birilerine faydam olsunu da unutuyor maalesef gecen gun bir arkadaşım maalesef lazer mağduru olunca yeniden gelip yazayım istedim. kimse bu konudan mağdur olsun istemiyorum ama sunu soyluyorum ki lazer modern bır ağda yontemidir, bi konudan mağdur olursanız o konuda uzman olursunuz he bıde şoyle bir durum var OCHO MED de Derya hanım yıllar oldu)) iğneli epilasyon da uzman ve bilgisini işlem sırasında sizede aktarır şu şoyle bu boyle gibi. tabi derya hanımı bulmadan once de bır ıgnelı epılasyon uzmanı arama surecım oldu. ama kendısını bılgısı becerısı uzmanlıgı yuzumde ayva tuyu bile bırakmadı bu arada ben derya hanımıda elimle koymus gıbı bulamadım maalesef hayat ordada vurdu tokatını tabi.. iğneli epilasyonda doğru kısıyı bulmak neden onemlı iğnenin kalınlığından tutunda kıl kokunun sonuna kadar verilen enerji cok onemli. ben derya hanımıda denemeye ilk ğittigimde yuzumde calışılan bolgeyi goruş şok olmuştu cunku derin yara kabuklarım vardı bunun sebebi de bazı uzmanlar hemen iğneliden sonuc almaman icin kıl kokune değil yuzeye emerji vermesiymiş sağolsum o zaman kabuklarım icinde yardımcı oldu da cukurlarım olmadan atlattım. kendısıyle 4saat calıştığım zamanlar oldu kızarıklık dısında hic bir şey olmamıştı birde o iğneliden sonrasında diğer merkezler gibi elinize krem verip yuzune sur demez yuzunuze işlem yaptığı yerlere tek tek yedirir kremi cunku acılan gozeneklere guneş ışığı girsin istemez. paradan ziyade emeğine değer veren birisi.. belki cihaz araştıranlar olursa diye ( apilus xcell pro) cihazını kullanıyor.. UNUTMAYIN LAZERLE YUZUNUZ 10 DK İŞLEM GORUR FAZLA ZAMAN HARCAMAZSINIZ AMA BİR GUN O YUZ BİR ERKEK YUZUNE DONUNCE İNCE İŞCİLİK İĞNELİ EPİLASYONA GUNLERİNİZ SAATLERİNİZİ VEREREK KURTULURSUNUZ O YUZDEN SİZDEN TEK İSTEDİĞİM YUZUNUZ EN ONEMLİSİ İĞNELİ OLMALI.. hala gidiyorum tabi neden vazgecemedıgım hıc bır yan etkisı olmayan lpğ mobillift cilt maskesi icin.. zayıflama vs hersey var ama zayıfım o konuda da gıttıkce gozumun onunde zayıflayan cok oldu ama deneyımlemedım sadece eriyen gobekleri bacakları cok gordum.. deneyimlemediğim icin zayıflama hakkında bir sey yazamam