Herkese merhaba arkadaşlar,

Urunu yaklaşık 2 - 3 hafta once Teknosa' dan aldım. Urun normalde oyuncu faresi olarak geciyor ama ilginctir ki Logitech, sitesinde oyuncu fareleri bolumune koymamış. Piyasada bu isimde 2 tane fare bulunmakta. Birisi G100, diğeri ise G100s. Bu iki urunun farklarından bahsetmek isterdim ama kesin bilgi sahibi değilim ve Logitech' in sitesinde G100 yer almıyor.

Genel Bakış:

Şimdi bu 'oyuncu faresi' deyiminden bahsetmek istiyorum. Bence bu terim, insanları kandırmak icin cıkarılmış bir şey. Diğer farelerle oyun oynanmıyor mu ? Tabii ki oynanıyor. Uzerine DPI tuşu koydun mu oyuncu faresi oluveriyor işte. Madem oyle neden aldın diyeceksiniz. Hem yeni fare almayı duşunuyordum hem de fiyatı 20 TL' ye duşmuştu bende alayım dedim.

Biraz da urunun uzerindeki DPI tuşundan bahsedeyim. DPI tuşu normalde 3 farklı değer arasında geciş yapabiliyor. (1000, 1450, 2450) Ama Logitech Oyun yazılımını indirdiğiniz takdirde bu değerleri kişiselleştirebiliyor ve 5 farklı değere kadar cıkarabiliyorsunuz.

Urunun Kalitesi ve Diğer Ozellikler :

2-3 haftadır kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Elinize ilk aldığınızda kalite ve sağlamlık hissi veriyor. Elinizi fazla terletmiyor ve yormuyor. Ağırlığına gelecek olursak ne cok hafif ne cok ağır. Urunun kolay kayar tabanları kullanım esnasında kolaylık sağlıyor. Urunun asıl fiyatı 50 - 60 Lira civarı. Bu kadar parayı hak ediyor mu derseniz hayır etmiyor. Ben indirimle 20 Lira' ya aldım.

Eksi Ozellikler :

Şu ana kadar herhangi bir olumsuz yonune rastlamadım.

Urunun Fotoğrafları :