selamlar. kargom bugun elime ulaştı ve deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.
Pullsar Vacuum Pro RGB Notebook Cooler
Oncelikle fiyatından bahsedelim.
Trendyol uzerinden 74,90 Kargo bedava olarak aldım dilerseniz link bırakabilirim. Hızlı teslimat ve cok sağlam bir kargosu var. satıcısı diğer satıcılar gibi boş gereksiz suslemek yerine plastik koruyucu + karton olarak gondermiş birde kargo firması ustune poşet cekince on numara olmuş. acamadıkca heyecandan bayılabilirsiniz.
Gelelim en guzel yere ; Paket iceriği
220W adaptor Vakum yaparken hava kacırmaması icin Kucuk-Orta-Buyuk olmak uzere plastik aparat. Bilgisayara dilerseniz USB ile bağlamak icinde USB kablosu. Tabii ufakta bir kullanım kılavuzu bunlara dahil. Siz değerli kulanıcılarımızın asıl ilgi alanı ; Performans ve ozellikler
Gozle gorulur sıcaklık duşuşleri var. Normal işlevleri daha rahat hale getiriyor fakat oyun performansını denemedim ama elbet iyidir.
Urunun yanında gelen usb ile bilgisayara takarsanız normal fan cıkışı daha cok işlev gorur ben boyle diyorum şahsen. Yanında gelen adaptor olmazsa olmazımız bununla bilgisayar fan cıkışına bahsettiğimiz plastik aparatı yerleştiriyoruz. (fan cıkışında boşluk kalmayacak şekilde.) vakum hızını ister arttırın ister azaltın. şunu unutmadan soyleyeyim geri besleme yapmamak icin kendi kendine dur calış ozelliği var ve saatte 4.500 RPM hızına cıkabiliyor. Tasarım konusunda buyuk bi' zerafet bizleri bekliyor. Bahsettiğimiz gibi RGB bir tasarım var ve dokunmatk bir yuzeyi var burdan ac-kapa guc arttır-azalt işlemlerini yapabiliyoruz.

Son eklemeler.
Fiyatına gore cok iyi avantajları olan bir makine Alan kişiyi pişman etmez Notebook'unuz hep soğuk kalır İncelememi okuduğunuz icin teşekkurler aklınızda soru işareti kalmasın istediğinizi sorabilirsiniz. iyi gunler iyi forumlar.