Tema artık eskisi gibi değil, cok değişti ! Bence hemen demo adresine bak !

DEMO

Fiyat ŞUAN İCİN SADECE 40 TL !

Şimdi alın, aldıktan sonraki tum guncellemelerden para odemeden sadece 1 tıkla faydalanın !

Guncelleme :*27.03.2016
Version : v2.0

Bileşen desteği eklendi
11 bileşen alanı eklendi
Siyah renk eklendi
Ozel yonetim paneli optimize edilerek onemsiz alanlar kaldırıldı
Otomatik guncelleme bildirim sistemi eklendi ( artık herhangi bir guncelleme olduğunda otomatik sistem sizi uyaracaktır )
Herhangi bir guncelleme var ise o guncelleme icin kolaylıkla yenilikleri okuya bileceksiniz
SEO optimizasyonu
Konu sayfası değiştirildi
Ve bircok kucuk duzeltmeler..
Guncelleme : 13.01.2016
Version : v1.7

Yonetim paneline yazı başlık rengi ve one cıkan resim alanı eklendi, artık manuel olarak girmeye ihtiyacınız olmayacak
Yazılara "Devamını oku" butonu eklendi
Etikete gore konu listeleme sayfası eklendi
Konuların altına "Benzer yazılar" alanı eklendi
Ana sayfa ust slider kısmındaki resim alanı buyutuldu
Birkac seo,css ve s. kodlama duzenlemeleri
Guncelleme : 29.12.2015
Surum : v1.5
Yeni surume yonetim paneli eklendi ve birkac kucuk değişiklik yapıldı. Yonetim panelide responsive ve kullanımı kolaydır.
Son yazılar bolumu Rastgele yazılar olarak değiştirildi
Ozel sayfa iceriği desteği eklendi
Yonetim panelinde değiştirilebilir alanlar :
Site kısa başlık, başlık ve acıklama Logo adresi Reklam alanları Sliderleri gosterme, gizleme ve gosterilecek konu resimlerinin sıralanış şekli Sosyal medya butonları icin adresler değiştirile bilir Son yorumlar ve rastgele konular bloğu gizletile veya gosterile bilir Tek renk kullanımını tercih edenler icin varsayılan konu ve kategori rengi sistemi eklendi Her konuya ayrı ayrı resim eklemek istemeyenler icin varsayılan resim alanı eklendi, boylelikle var olan sitenizi bu temaya taşırsanız sorunsuz calışacaktır