Half-Life 2 hakkında duşuncelerim
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Half-Life 2 hakkında duşuncelerim
-
23-09-2022, 07:09:27Oyunu indirimde Half-Life serisinin devamı diye aldım. Once oyun hakkında iyi bulduğum şeyleri soyleyeyim. Grafikleri 1. oyuna nazaran cok daha iyi. Mekanikleri de pek kotu sayılmaz. Evet bence iyi olan tek yanı bu. Hikayesi de eh işte. Gelelim kotu yanlarına. Source oyun motoru yuzunden oyunu oynarken cok fazla midem bulandı. Fov ayarlarını yapsam bile mide bulantım gecmedi. Daha sonra bolumler cok karışık geldi. Half-Life oyununu rahatlıkla bitirirken bu oyunda coğu kez YouTube'dan gameplay videolarını acıp izlemek zorunda kaldım. Can ve silah dağılımı cok sacma geldi. Cana ihtiyacın olduğu yerde silah, silaha ihtiyacın olduğu yerde ise can veriyor. Bazı savunma bolumlerinde hic zorlanmadan gecebildim. Bana 3 tane taret verdi koskoca alanı savun dedi. Ben de kendimi odaya kapatıp girişlerine taret koyup iceri yemeğimi yemeye gittim. Geldiğimde ise bolum bitmişti. Koskoca alanda kucucuk gecitleri bulmak lazım. Oyuna puan vermem gerekirse 10 uzerinden iki. Pek beğenmedim.