Kanvas tablo imalatı yapmak icin almış olduğum makinamı, ozgun kanal projelerimden dolayı satlığa cıkarmış bulunmaktayım.

Makina ile neler yapılabilir ?
Bond ve kuse kagit (bond, kuse, agir kuse, cok agir mat plus, renkli); teknik kagit (dogal aydinger, yari saydam bond, parsomen); film (net, mat, polyester); fotograf kagidi (saten, parlak, yari parlak, mat, cok parlak); arkadan aydinlatmali, kendinden yapiskanli (iki yonlu aski, ic mekan kagidi, polipropilen, vinil) turundeki kağıt ve kumaşlar abaskı yapabilirsiniz.

Kanvas tablo imalatı, roll-up baskısı, folyo baskısı, vinil vs. turunde toptan ve perakende imalat yapabilirsiniz.

Ben Konya merkezde gecen yıldan beri bu işi yapmaktayım. Guzel paralar kazandırdı, fakat uğraş gerektirdiğinden, kendi projelerime vakit bulamamaktayım. Kar marjı yuksektir. Kucuk bi' hesap ile ; tablo maliyeti 10 lira iken satışımız, yerine gore 50-75 TL arasında değişmektedir. Murekkep tanklarını değiştirip sınırsız murekkep haline getirdik. Baskı başı 10-25 kuruş arasında maliyet var, nerdeyse yok denecek kadar ucuz.
Yıl sonuna doğru tanıtım yapılırsa, toplu iş alma imkanınız cok yuksektir. Kanvas tablo, kanvas saat vs.

Satılacak olan urunler :

*** HP T790 1118 mm Plotter.
*** 1 adet gonye makinası ( acılı el hizarı )
*** 6 adet Murekkep Tankı
*** 5 Adet 250-400 ml. arası murekkep
*** Zımba Makinası
*** Mock-up gorselleri

Alıcı olan arkadaşa, nasıl uygun maliyet cıkarılacağı, imalatın nasıl yapılacağı, germesi, verniklemesi, baskı alması, baskının alınma şartları vs. vs. kısacası iş ile ilgili her turlu bilgi verilecek olup, gerekirse 3-4 gun birebir eğitim vs. verilecektir.

Makina en olarak 1 metre 11 cm ye kadar, uzunluk olarak ise sınırsız uzunlukta baskı alabilmektedir.

Makinanın uzerinde kullanıma bağlı ufak defek cizikler mevcut olup, baskı kafalarında yada kartuşlarda sorun yoktur. Şimdiye kadar hic tamir gormemiştir. Cok fazla kullanılmamıştır. Baskı kalitesi ve renkleri gayet guzeldir.

Fiyat : 10,500 TL ( Kargo tarafımca karşılanacaktır, hangi ilde olursanız olun. )
Makina marka model : HP T790 44"