kutu iceriği:
Telpa garanti belgesi + kullanım belgesi.
SIM kart cıkartma iğnesi.
3A / 15W şarj adaptoru + 1M Type-C kablo.
Kulak ici mikrofonlu kulaklık.
tasarım:
Telefonun tasarımı gayet guzel arka tarafında parmak izi okuyucu ve sol ust kısımda 3 adet kamerası mevcut. Telefonun ışıltılı mavi, siyah ve beyaz olmak uzere 3 adet renk seceneği mevcut. Ben ışıltılı mavi olan tercih ettim. Sağ tarafta ses kısma-acma tuşu ve telefonu kapama acma tuşu bulunuyor. Sol tarafta ise SIM tepsi yuvası yer alıyor. Alt kısmında ise hoparlorler ve şarj soketi bulunuyor. On tarafta ise 84.3 %luk ekran / govde oranına sahip LCD ekran bulunuyor.
donanım:
Telefonda MediaTek Helio G80 chipseti bulunuyor. RAM tarafında LPDDR4X 4 GB RAM mevcut. 128 GB hafıza da normal bir kullanıcıya fazlasıyla yetiyor. Bataryası ise 6000MAH ve gercekten sizi bayağı goturuyor.
kamera:
1. arka kamerası 48MP 2. arka kamerası 5MP 3. arka kamerası ise 2MP on kameranın ise 8MP desteği mevcut. 1080p 30FPS arka ve on kamerada video kaydı yapabiliyor. Ayrıca 108MP'lik cekim modu mevcut.
ozellikler:
Android 11 işletim sistemi ile geliyor ve Bluetooth 5.0 desteği mevcut.
ekran:
1080x2460 (FHD+) cozunurluk destekliyor ve 60Hz yenileme hızı sunuyor. Ekran / govde oranı 84.3 %, ekran boyutu ise 6.78 inc olan IPS LCD ekran bulunuyor.
Son olarak bu telefonu almadan once markadan dolayı şuphelerim vardı ama şu anlık bir sorun gormedim. Parasını hak ettiğini duşunuyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa sormaktan cekinmeyin. Elimden geldiğince cevaplamaya calışırım. Bu arada benim ilk incelemem olduğu icin hatalar olabilir mazur gorun.
Dosya Ekleri