Kendisini almayı da başardım. İşleri olan urun teslimatını unutan Y*rtici Kargo'ya teşekkurlerimizle başlayalım.
Bu incelemeye vesile olan konumu gormeyenler icin:
Samsung ekosistem onerisi Merhabalar Sosyal sakinleri. Sizlerin deneyimleri ve bilgileriyle beraber bir oneri almak istiyorum. Elimde 14 bin kadar bir butce var. Biraz esnetebilirim. Kusurat onemli değil. Normalde Apple ile kurma fikri vardı aklımda. 7 Plus cihazımdan memnundum. Ama anladığım kadarıyla daha fazlası...
İlk olarak Galaxy Watch Classic 42mm ile başladım incelememe. Dilerseniz ona da aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
İnceleme: Galaxy Watch 4 Classic 42mm 1 gun ile ilk inceleme fırsatınız @KoJiRoHyuga04 hocamıza kaptırmışız

Bundan once bir Samsung kulaklık deneyimlemedim. Hicbir kulaklığı ile karşılaştırmayacağım.
Artılarından başlayayım:
+ Ses kalitesi yuksek seslerde bile gayet tatmin edici.
+ Kutusu gayet iyi bir plastikten yapılmış. Elde kalacak hissi vermiyor.
+ Kutunun kendi kendine acılması oldukca zor.
+ Bağlantısı cok kolay. Ozellikle Earbuds'lardan gecen birisi olarak bu cidden hoşuma gitti.
+ Kulaklıklar cok hızlı şarj oluyorlar.
+ Gurultu engelleme cok stabil calışıyor.
Eksileri:
- Kutusu bile matken neden parlak yapıldığını anlamadım. Toz, tuy gibi şeyler cok cabuk uzerine yapışıyor.
- Uzerindeki dokunmatik alan tek tıklasam bile cift tıklayarak surekli şarkı değiştirmeme neden oldu. Cidden tilt ediciydi sevdiğim şarkılar geldiğinde.
- Kulaklıklar kutunun icinde pek sağlam durmuyorlar. Onları tutan mıknatıslar cok guclu değiller. Ters cevrilince duşuyorlar.
- Kulaklıklara oranla kutusu da bir hayli yavaş şarj oluyor. 15W Xiaomi şarj adaptoru ve kablosu ile denedim.
- Gurultu engelleme ani seslere pek etki edemiyor.
Kulaklıktan gorsellerimiz:
Surprizbozan: Urunun kutusu ve kendisi
Surprizbozan: Kutunun icerisi | Kitapcık - Urun - Şarj kablosu USB -> Type C - Kulaklık Ucları
Surprizbozan: Urunun ust ve arka yuzeyi
Surprizbozan: Kutunun dolu ve boş hali
Surprizbozan: Şarj kablosu ve yedek uclar
İncelememe ayırdığınız değerli vaktiniz icin cok teşekkur ederim.
Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz, elimden geldiğince cevap bulmaya calışırım.
Ekosistem icin beklediğim son urun olan telefonum icin malum, yukarıdaki kargo şirketini bekliyorum.
Eğer isterseniz Galaxy Watch 4 44mm icin inceleme yazabilirim. Classic değil.
Yarın veya Pazartesi gunu elimde olacaktır, 1-2 haftaya kadar da deneyimlerimle beraber incelemesini yazarım.
Sonraki, muhtemelen son, incelememde goruşmek uzere Sosyal sakinleri!