Herkese iyi hafta sonları, 2 Ağustos tarihinde İncehesap uzeri indirim ile 2100TL'ye aldım. HyperX Cloud 2 de aldım Amazon'dan onun incelemesini yayınladım onu yedeğe cektim. Oncesinde Artics 5 kullanan biri olarak HyperX konfor olarak inanılmaz rahatsız etti. Ses kalitesi olsun gorunuş olsun HyperX cok iyiydi ama param varken neden dedim ve 2 hafta sonra yani 2 Ağustos tarihi aldım ve HyperX'i yedeğe cektim. İcinden bir USB cıkıyor ve PC'ye takıyorsunuz işlem bu kadar basit ben siyah rengini tercih ettim. Logitech G733 icin konuşmaya gelirsek rahatlığı inanılmaz iyi boyle rahat hafif ve iyi bir kulaklık kullanmadı. Tek sorun uygulamadan mı bilemedim şarj yuzde 80'den 50 duşuyor kullanıyorum hala 50 de gozukuyor. Cekim alanı metre ile olcmedim ama duvar ile rahat 12-15m gordu onu belirtmek isterim. Ses yuksekliği yuzde 80 de yetiyor HyperX'de 60 da kullanıyordum. Gecikme kabloludan farklı değil ikisini de deneyen biri olarak soylemek isterim. Parası olan alsın derim indirim bulunca cok cok konforlu 7.1'i cok iyi kotu diyenlere inanmayın Artics 5'den iyiydi. RGB kapattım 3-4 gun yetiyor 25 saate yakın gidiyor. Tek eksi yanı o uygulamadı pil oranı değişimi. Mic'i denemedim harici olarak Razer Seiren X kullanıyorum ama Blue voice acınca cok iyi calışıyor diyorlar incelemelerde.