Merhaba, Amazon uzerinden 18 Temmuz 2022 tarihinde 27,99TL'ye aldığım flash bellek bugun elime ulaştı, bu kadar uzun surmesinin sebebi hem benim dikkatsizliğim, biraz da AGT kargo yuzunden oldu Surprizbozan: Teslim edilme sureci Flash belleği alırken indirimin yaklaşık 8 dakikalık bir suresi kalmıştı, bu yuzden aceleyle belleği almaya calışırken adres kısmına sokağı girmeyi unuttum. Kargo ertesi gun oturduğum ile geldi, fakat sokak olmadığı icin teslim edilemedi. Teslim edilemedikten 2 gun sonra arayıp adres guncelletip sokağı ekledik. Fakat yine gelmedi, tekrar aradık yine adres guncellediler. Bundan sonra yaklaşık 1 hafta gecti, 28 Temmuz tarihinde telefona kargonuz teslim edilmiştir adlı bir SMS geldi fakat bana kargo vs. gelmemişti, ustunden neredeyse 1 hafta gectiği icin geri gider diye umidi kesmiştim fakat geri gitmemiş, 1 gun once (8 Ağustos 2022) Kargo şirketini tekrar aradık bize teslim edilmediğini soyledik, kontrol ettiler kuryeyi aradılar ve bize gelen cevap flash belleğin kutusunun kucuk olduğu icin arabanın koltuğunun arasına kactığı, bu sebeple bize teslim edilemediği oldu Yarın teslim edeceğiz dediler ve konuşma bitti. Ertesi gunde soylediğim gibi flash bellek geldi.

Oncelikle tasarımından başlamak istiyorum, tasarım bana gayet guzel geldi, kapaklı olması vb guzel ama hızı USB 3.2'ye gore az, flash belleği teslim aldığım gibi CrystalDiskMark uzerinden test yaptım ve sonuc bu şekilde. 240MB'lik bir videoyu yaklaşık 12.5MB/S hızla atıyor. Genellikle format gibi yerlerde kullanacağım icin benim icin pek sıkıntı değil Bu devirde zaten 28TL'ye 32GB bir flash bellek bulmak cok zor. Fakat şu an en az fiyatı 90TL, bu fiyata ben olsam almazdım. İleride guncelleme yaparım, şimdilik bu kadar aklıma geldi iyi sosyaller.

Dosya Ekleri 1660057711831.png 26,8 KB · Goruntuleme: 17