Merhaba. Cumartesiden beri kullanmakta olduğum Zotac GTX1050 OC Edition ekran kartını cok detaylı olmayacak şekilde inceleyeceğim.

Kartı 2. el olarak satın aldım. Kart bu gune kadar hic ici acılmamış ve temizlik gormemiş aldığı gunden beri kasada duran ve muzik dinlemek icin kullanılmış bir kart, 1100TL fiyata aldım. Kart beni gercekten tatmin etti ve 2016-17'den beri hic termal macun değişimi ve temizlik yapılmamış olmasına rağmen cok serin calışıyor. Kullandığım surecte kart GPU ağırlıklı oyunlarda ortalama oalrak 47-51 derece calışıyor, şimdiye kadar Assetto Corsa da eb yuksek sıcaklığı gordu (59 derece) ve bu durumda fanlar %45 hızında calışıyordu. CPU ağırlıklı oyunlarda ise (kart %30-40 yukte) 37-39 derece calışıyor, fanları %100 yaparsam 30 dereceye kadar geriliyor ancak cok ses yapıyor. Karta kendim biraz OC yaptım ancak FH4 Ultra ayarlar testi dışında OC suz hali ile yaptım testleri.

Oyunlarda ise bilgisayarımda yuklu olan RDR dışıdna her oyunu Ultra grafiklerde akıcı oynayabiliyorum. Steam PUBG de 900p ye cektim sadece, o şekilde Ultra oyanaybiliyorum ancak 1080p de medium da sıkıntı cıkmıyor.

Surprizbozan: FİFA 22 GRAFİK VE OYUN İCİ DEĞERLER

Surprizbozan: BEAMNG DRİVE

Oyun icinde yien gozuktuğu gibi 80 ila 90 arası geziyor

Surprizbozan: MİNECRAFT GERCEKCİ GRAFİKLER

Her zaman 200 ustu, cok nadir 190 oluyor

Surprizbozan: FH4 1080P LOW

Surprizbozan: PUBG 1080P MEDİUM

Surprizbozan: FH4 1080P ULTRA

Ekran kaydı bana aittir.

Surprizbozan: RDR2

Surprizbozan: MSI AFTERBURNER OC DEĞERLERİ

+Olarak Assetto Corsa 1080p yuksek grafikler 110-120FPS, ETS 2 en yuksek golge ve cimenler kapalı %200 de 50+ FPS.