2 yumurta
1 cay bardagi toz seker
1 paket vanilya
Yarim cay kasigi tuz
1 yemek kasigi su
1 limon kabugu rendesi
2 cay bardagi un
Dolgu:
200 g cilek,
1 paket tart jolesi,
2 yemek kasigi toz seker,
2,5 cay bardagi su 1 paket krem santi,
1,5 cay bardagi soguk sut

Yumurta ve sekeri cirpin. Sekerli vanilin, tuz, su, limon kabugu rendesi ve unu ilave edip 1-2 dakika daha cirpin. Bu hamurdan yagli kagit serilmis firin tepsisine belirli araliklarla birer yemek kasigi koyun. Bu hamurlara cicek sekilleri verebilmek icin kasik yardimi ile ortalarindan dis kenarlarina dogru belirli araliklarla yayin. Onceden isitilmis 200 dereceli firinda 10-15 dakika pisirin.
Dolgu: Soguttugunuz ciceklerin yarisinin uzerlerine cilekleri dizin. Tart jolesini toz seker ve su ile ambalajdaki tarifine gore hazirlayin ve cileklerin uzerine surun.
Krem santiyi 1,5 cay bardagi sut ile 2-3 dakika cirpin. Krema torbasi ile cileklerin uzerine sikin ve kalan cicekleri bunlarin uzerine kapatin.
Uzerlerine pudra sekeri serperek servis yapin