Benim gibi transfer bekleyenler gelin birlikte bekleyelim neler yememiz gerekir onları konuşalım.. transfer sonuclarımızı da beraber bekleriz hem sohbet ederiz hemde vakit gecmiş olur

hadi cıkın cıkın gelin

TRANSFER BEKLEYENLER;

1 kasım test gunu (negatif) inşallah bir sonrakinde guzel haberlerini alırız..

2 kasım test gunu (negatif) inşallah bir sonrakinde guzel haberlerini alırız..
Ikinci transfer gunu 18 ocak, test gunu 28 ocak HAMİLE

BELİRTİLERİ VE BESLENMESİ;
Ilk gunlerde kasik ve bel agrim oldu...5. Ya da 6. Gun gece uyuyamadim acayip halsizlestim...kalcalarimda ve bacaklarimda halen agrilar var...beslenmemde ozel bir sey yapmadim herseyden yedim saglikli beslenmeye calıştım.kabiz olmamak icin kuru kayisi incir yedim... Ilk denememde daha cok dikkat etmistim ama tutmamisti...rabbim nasip edince oluyor naparsan yap

@melusina22 7 kasım transfer, 17 kasım test gunu cok şukur grubumuzun ilk HAMİLESİ

2-3 gundur ciddi uşumem vardı en cokta ayaklarımda belirgin, corap patik giydiğim halde ayaklarım ısınmıyordu
kombiyi sonuna kadar actım evdekiler sıcaktan fenalık geciriyor artık

dun sabah adet olacak gibi karın ağrım başladı başkada bir belirtim yok canım
transferden beri hafif bi mide bulantım var ama o da coraspin başladığımdan beri olduğu icin bu duruma bağlamadım pek
her sabah bi tane yumurta yiyorum 1 bardak sut iciyorum, gun icinde 2,5- 3 lt su ictim
gun icinde ceviz ciğ badem kuru kayısı yedim kabız olmamak icin
onun dışında genelde evde pişen şeyleri yiyorum
başka ekstra yediğim bişey olmadı
işten izin aldım, ama doktorum yatma surekli dediği icin hergun 45-50 dk yuruyuş yaptım
@mervesm 12 kasım transfer 23 kasım test gunu (negatif) inşallah bir sonrakinde guzel haberlerini alırız.
@MaRsay 22 kasım transfer test gunu 7 aralık (negatif) inşallah bir sonrakinde guzel haberlerini alırız.

5.gun akşam kasıklarımda batmalar oldu ama 10 saniye kadar surdu belki okadar bile surmemiştir

6.gun yine baş donmem oldu sabah ama yine 20 dk falan surdu..
7.gun sabah erken gebelik testi yaptım pozitif cıktı sonrasında kan testi verdim ve 77.31 cıktı. Ve sağ yumurtalığıma ağrı girdi 5 sn kadar kısa surdu. Sabahtan akşama kadar baş ağrısı oldu...
8.gun yine uzun suren baş ağrısı ve kısa suren baş donmesi..
9.gun yani bugun test gunumdu 230.5 cıktı.. Allahın izniyle bebeğim benimle

Allahım hamile olanlar ve ben inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız..
Ve bu duyguyu yaşamak sizlere de nasip olsun inşallah

Hergun ballı sut, yumurta, ciğ kabak cekirdeği, ciğ badem, fındık yedim. Hergun 2 elma, 2 havuc, ananas bunların suyunu sıkıp ictim. Haftada 2 gun kuru fasulye, 2 gun ilikli kemik suyu, 1 gun balık ve sebze yemeği yedim

@BRC48 26 kasım transfer test gunu 6 aralık cok şukur grubumuzun bir diğer ikinci HAMİLESİ

BELİRTİLERİ;
Kızlar merhaba.
@Videsupra ile aynı gun transfer olmuştuk.ve aynı gun test yaptık ve ogtendik. Evet kızlar bende hamileyim Allah'ın izniyle.
Hepinize nasip olsun ins.
Bende mide bulantısı başladı.agrim benim kasiklarimda cok fazla oldu kızlar.saplaniodu ağrı 15 dk snra yine oluyodu. Herkese belirti farklı oluyor yada olmuyor.
4 gun embriyosuydu.7 inci gun erken gebelik testinde cıktı.hemen doktora gittim beta 48 cıktı. Diğer gun 97 cıktı.doktorum değer artışının iyi olduğunu soyledi. Merkezim Antalya İvf Hasan bulut . Allahimin izniyle Allah'ım ol derse oluyor.
İnanın kızlar vazgecmeyin. En başından beri hissedinki bebeğinizde sizi hissetsin.
Rabbim ol der ve olur
@perkur 29 kasım transfer 11 aralık transfer cok şukur HAMİLE

BELİRTİLERİ;
Ben belirti bulmamak icin uğraştım boş yere umutlanmaktan korkuyodum cunku ama ne kadar aramasam da illaki bişeyler oldu. 4. gun veya 5. gundu sanırım sırt agrılarım başladı kasıklarımda kesik gibi acılar oluyodu sonrasında bu karnımla kasıklarım arasında yatay bi cizgi şeklinde devam etti. başka da bi belirtim olmadı.haaa bir de 11. gunun akşamında canım cok fena bi şekilde ekşi bi şeyler cekti koskoca bi limonu ısıra ısıra yedim benim icin en buyuk belirti buydu aslında en cok bu umutlandırdı beni cunku dayanılmaz bi istekti (muhtemelen aşerme değil ama umut işte)... beslenmeye gelirsek te tup bebeğe başladığımız 28 ağustostan itibaren gun aşırı yumurta yedim yumurta toplama doneminde bolca protein (kırmızı et) aldım. transfer doneminde de sabah yumurta ara oğunlerde badem, elma, mandalina, hurma, kuru kayısı, ceviz yedim haftada en az 1 kez kesin balık yedim, bolca yeşillik(koyu yeşil yapraklı sebzeler ozellikle) yani boyle yazınca da ne cok yiyorum ben yaa dedim ama hepsinden azar azar yiyorum

@mojo44 1 aralık transfer (kimyasal) inşallah bir sonrakinde pozitif olucak..
@mutlulukpesinde 11 aralık transfer 20 aralık test gunu cok şukur HAMİLE

Canm benim belirtilerim fazla olmadı aslında adet belirtileriyle aynıydı adet sancısı 3 gundur cekiyordum gaz cok fazla ve bağırsaklarda hareketlilik her adet donemimde olur bunlar ve yine yaşadım umudum yoktu ama Allah ın izniyle pozitif sonucu aldım Beslenme şeklime gelince kahvaltımda mutlaka organik yumurta avokado eğer kahvaltıda avokado yemezsem ara oğunde yiyordum. Ananas hergun 1 dilim yedim..yoğurt her yemekte tukettim tabiki ev yoğurdu. Haftada 2 defa balık yani bir gun balık corbası ictim bir kac gun sonra balık yedim,
@saskito 18 aralık transfer 27 aralık test gunu (negatif) inşallah bir sonrakinde guzel haberlerini alırız..
@nesmertoglu 25 aralık transfer 3 ocak test gunu
Cok şukur HAMİLE

BELİRTİLERİ VR BESLENMESİ;
Transferin ikinci gununden itibaren kasık ağrısı hassasiyet kasıklarımda doluluk basınc hissi vardı ve sonraki donemde sık idrara cıkmaya başladım. İdrar tonu ve kokusunda değişiklik farkedinde 5. Gunde idrar testi pozitif cıktı zaten. Beslenme hepimize uygulanan klasik beslenmeydi. Sabah yumurta olan bi kahvaltı, oğlen ya avokado ya ananas,akşam brokoli havuc pırasa ıspanak Bruksel lahanası karnabahar sebzelerinden biri veya birkacı, corba bol salata ve gunde iki su bardağı kefir. Ciğ kabak cekirdeği,ciğden fındık fıstık ceviz.
@sEdamikail 25 aralık transfer 5 ocak test sonucu (negatif) inşallah bir sonrakinde guzel haberlerini alırız..
@Hilal1907 26 aralık transfer 5 ocak test gunu cok şukur HAMİLE

Canim belirtim pek yok ilk gun biraz kasiklarimda acima oldu. Bide ucuncu gun gece adet agrisi gibi ahrilarim oldu. 7.gunum baska bisey hissetmedim. Sabahlari ac karnina ananas avakado ve kivi yiyorum. İlaclarimi duzenli kullaniyorum. Keciboynuzu ozu iciyorum her gun okadar.
@birumut58 22 ocak transfer, test gunu 3 şubat
@buika88 30 ocak transfer
@galadriel80 31 ocak transfer, 9 şubat test gunu. (Negatif) inşallah bir sonrakinde guzel haberlerini alırız
@teacheralla şubatta transfer
@seysaysey şubatta transfer
@paramedik92 şubatta transfer
@nissara transfer tarihi belli değil
S seriday989 transfer tarihi belli değil