500 gr Kup Şeklinde Keilmiş Yağsız Bonfile
1 Corba Kaşığı Soya Sosu
1 CorbaKaşığı Susam Yağı
2 Cay Kaşığı Mısır Nişastası
500 gr Pırasa
3 Adet Kucuk Taze Soğan
2 Cay Kaşığı Sıvıyağ
2 Cay Kaşığı Şeker
1/2 Su bardağı Et Suyu
2 Corba Kaşığı ince Dilimlenmiş Maydanoz
Tuz Karabiber

Bir kabın icinde et parcalarını et suyunu mısır nişastasını soya sosunu 1 corba kaşığı susam yağını karabiberi tuzu karıştırın.
Yarım saat buzdolabında bekletin.
Pırasayı ve soğanı enine ince ince doğrayın. Cin tavasının icinde sıvı yağı ısıtıp etleri 1-2 dakika pişirin.(sadece dışı biraz kahverengileşsin). İcine pırasa ve soğanı ekleyip 3-4 dakika daha tavada cevirip tabağa alın.
Uzerine suslemek icin maydanoz serpiştirip servis yapın