75 gr margarin
1 corba kaşığı un
1 su bardağı sut
8 adet orta boy enginar
1 adet limonun suyu
50 gr rendelenmiş kaşar peyniri
125 gr ciğ krema
Karabiber tuz

Enginarları ayıklayıplimonlu suya atıp biraz bekletin. Limonlu sudan aldıktan sonra guvece koyup su ve tuz ilave ederek orta ateşte pişirin. Haşladığınız enginarları 25 gr yağda sote edip bir guvece koyun . Diğer yanda 50 gr margarini ateşte eritip unu katın. Un kavrulunca 1 bardak sutu yavaş yavaş ilave edip hızlı hızlı karıştırarak una yedirin. Muhallebi kıvamını buluncaya kadar pişirdiğiniz beşamel sosa ciğ krema ve rendelenmiş peynirin yarısı ilave edip enginarların uzerine dokun. Artan peyini de enginarların uzerine serpiştirip guvecten servis yapın.