5-6 adet duzgun bicimli kabak.
1 adet kemiksiz tavuk goğsu.
2 adet kabukları soyulmuş orta domates.
1 adet cok ince kıyılmış sivri biber .
1 kavanoz garnetur.tuz. karabiber.az nane.
1 tatlı kaşığı salca. 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
su
yine ayrı 1 tatlı kaşığı salca.
sıvı yağ.
birkac dal maydanoz

Kabaklarımızı guzelce yıkadıktan sonra kabuklarını soyalım ve bir tencere icide tuz ve su ilave ederek dağılmayacak şekilde haşlayalım.haşlanan kabaklarımızı fırına dayanıklı kabımızın icine koyup ortadan ikiye bolelim.kabakların ortasındaki cekirdeği bir tatlı kaşığı yardımıyla dağıtmadan cıkartalım.icleri alınan kabaklarımızı sogumaya bırakalım.diğer tarafta iyice yıkanmış kemiksiz tavuk goğsumusu kucuk parcalar halide doğrayalım ve bir tencerede orta ateşte suyunu cekene kadar pişirelim daha sonra uzerine sıvı yağımızı ince doğradığımız biberlerimizi ekleyelim ve kavuralım.Karışımın icine 1 tatlı kaşığı salcamızı ekleyelim bir iki karıştırdıktan sonra kucuk doğranmış domateslerimizi ekleyelim.kapagını kapatalım ve biraz pişirdikten sonra ocağı kapatmaya yakın garneturumuzu ekleyerek karıştıralım ve ocağı kapatalım. İcine yeteri kadardaki tuzumuzu-karabiberimizi-nanemizi ekleyerek karıştıralım .hazırladığımız karışımdan bir kaşık yardımıyla iclerini aldığımız kabakların icine dolduralım uzerlerini rendelenmiş kaşar peynirimizle kapatalım ve sus amaclı maydonoz parcaların koyalım.icinde karışım hazırladığımız tencerenin icine bir miktar su koyalım ve salcamızı ekleyelim.salcayı erittikten sonra suyumuzu yemeğimizin icine boşaltalım ( kabakların izahında kaşar peynirlerine gelmeyecek kadar su olmalı )ve 200 derecelik fırınımızda kaşar peynirleri kızarana kadar pişirelim.