Godaddy.com uzerinden Domain kaydı 11 TL den sağlanmaktadır.

6 Adet ve ustu alımlarda 10 TL den kaydediyorum.

Paypal ile +2 TL den kaydediyorum. Adet fark etmez.

Webhosting gerekliyse domainle birlikte belirttiğim paketi yıllık 10 :tl den sağlayabiliyorum. Coklu alımda indirim konuşulabilir

1 GB Disk Alanı
100 GB Aylık Trafik
100 E-Posta ve Veritabanı
100 Sub Domain Oluşturma
PHP, MySQL, HTML desteği
Litespeed Web server
Fransa OVH Konumlu
Whm/cPanel Final

Domaini kaydedip hesabı tarafınıza teslim ediyorum. Veya 4 5 gun kadar sonra (olası kimlik sorgu ihtimaline karşı) hesabınıza transfer edebilirim. Bu durumda domainle birlikte DNS te belirtirmenizi istiyorum, o anda dns ide ihtiyacınıza gore hazırlıyorum. Konu dahilinde bi cok arkadaşla bu şekilde calışma yapmaktayız.

Odeme : İşbankası/Enpara ve cepbank'lar veya paypal uzerinden alıyorum.

NOTLAR:
Duşecek domainler listesinden lutfen gelmeyin. Daha sonradan kimse mağdur olmasın. O anda dışarıda olabiliyor mudahale edemiyorum, veya backorder yapan biri almış oluyor, bunun sorumluluğunu kabul etmem.

Adetli alımlarınız da, peş peşe domain kaydetmem, bilindik kodlarla kaydediyorum, karşı tarafta bunun sorguya duşmesini sağlayanda insan, robot değil.

Herkesin işi acil, ozel veya genel bazı durumlarda kayıt suresinde değişkenlik olabiliyor.

Sanal kartlarla kaydetmiyorum, fiziksel kartlar kullanıyorum, bu biraz zaman kaybettiren bir durum oluyor. Fakat daha sorunsuz hizmet olduğunu duşunuyorum

Hepinize iyi forumlar, iyi alışverişler dilerim.