iki ayrı kreması var kızlar biri krem şanti..
1. krema tum malzemeler karıştırılarak pişirilir ve soğtulur..soğutulmadan kesinlikle kullanılmamalıdır..
keki icin
1)2 yumurta
2)1 su bardağı şeker
3)2 cay bardağı sut
4)1 cay bardağı sıvı yağ
5)1 paket kabartma tozu
6)9 yemek kaşığı tepeleme un
7)1 paket kakao
İlk Krema(Krem şantisiz)
1)2 su bardağı sut
2)2 yemek kaşığı un
3)4 yemek kaşığı şeker
4)4 yemek kaşığı pirinc unu
2. krema(Krem şanti)
1) 1 paket krem şanti
2)yarım bardak sut
kek malzemelerini hepsi bir kaba alınıp mikserle ozdeşleşene kadar cırpılr..oldukca geniş bi fırın tepsisinin uzerine yağlı kağıt konulduktan sonra kek hamuru kağıdın uzerine dokulur..kek kalıbı kesinlikle kullanmıyoruz cunku kekin kalınlığı piştikten sonra 2 parmak kalınlığında olucak..ne kadar geniş tepsi kullanırsak o kadar iyidir..150 derecede kek pişene kadar bekletiyoruz..fırından alıp soğuyana kadar bekletiyorz..bu arada 1. krem şantisiz kremayı hazırlıyoruz..butun malzemeleri karıştırıp bir guzel pişiriyoruz ve soğumaya alıyoruz..bu kremanın soğuk olması cok onemli arkadaşlar..oda soğurkenkrem şantisini hazırlıyoruz..bu arada soğuyan keki alıyoz ve su bardağını bastırark eşit şekilde kesiyoruz..15 tane fln kek tabanı elde ediyruz..kekten kalan kızımları rondoya alıp cekiyoruz..bunlaru ustunu suslemek icin kullanıcaz..daha sonra soğuyan krema ile krem şantiyi birbirine karıştırıyorz..ardından bi kaşık yardımıyla kek tabanına krema karışımından koyuyorz bol bol koyalım ki gozterişli olsun..daha sonra rondodan gecirdiğimiz kek parcalarıyla kremaların ustune kapatıyoruz..goruntusu aynı şu buyuk kostebek pastalar gibi oluyor..herkese afiyet olsun..