İki bucuk su bardağı sut
• 2 cay bardağı un • 3 adet yumurta
• 1 tatlı kaşığı tozşeker
• 2 corba kaşığı kakao
• 50 gram eritilmiş margarin
• İci icin: 3 corba kaşığı pirinc unu
• 2 su bardağı sut
• 2 corba kaşığı tozşeker
• 1 paket vanilya
• 2 adet muz
Suslemek icin:
• 8-10 adet kiraz şekerlemesi
• 1 corba kaşığı kakao
• 1 tatlı kaşığı tarcın
Krebi hazırlamak icin margarin haric tum malzemeyi bir kaba koyup cırpın. Daha sonra margarini ekleyip karıştırın. Tavayı yağlayıp kızdırın. Hazırladığınız hamurdan bir kepce alıp tavaya dokun ve orta ateşte arkalı onlu pişirin. Tavayı her seferinde yağlayarak tum karışım bitene kadar işleme devam edin. Diğer taraftan bir tencereye pirinc unu, sut, tozşeker ve vanilyayı alıp ocağa oturtun. Koyulaşana kadar pişirip ocaktan alın. Muzları ezip muhallebiye ekleyin. Harc soğuduktan sonra kreplerin icine koyup rulo şeklinde sarın. Servis tabağına alıp uzerlerine kakao ve tarcın serpin. Kiraz şekerlemesi ile susleyerek servis yapın