2 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak un
125 gr tereyağı (kup kup doğranmış)
3 kaşık yoğurt
2 kaşık kakao
kabartma tozu
Krema:
1 kutu krema
180 gr cikolata
Ayrıca arasına koymak icin 1 adet muz ve uzerini kaplamak icin pembe şeker hamuru.
Arzu ederseniz beyaz hamura pembe gıda boyası ekleyerek de yapabilirsiniz.

Yumurta ve şekerleri iyice cırpıyoruz. Kup kup doğranmış oda sıcaklığındaki tereyağını ekliyoruz. Yoğurdu ekliyoruz, karışıtıyoruz. Ayrı bir yerde un, kakao ve kabartma tozunu eliyoruz. Elenmiş karışımı da ekliyoruz ve karıştırıyoruz. 18 cm'lik kalp kalıpta 180ºC'de pişiriyoruz.
Kremayı ısıtmak icin bir kaba koyuyoruz. Kaynatmadan cikolatayı parcalara ayırıp icine atıyoruz. Cikolata eriyinceye kadar karıştırmaya devam ediyoruz. Soğumaya bırakıyoruz. Soğuyunca uzerini strecle kapatıp ertesi gune kadar buzdolabında bekletiyoruz. Kremanın katılaşması icin. Keki de 1 gun onceden yapıp saklayabilirsiniz.
Kekimizi ikiye kesip kremamızı suruyoruz. Muzu dilimleyip arasına diziyoruz. Uzerini kapatıyoruz ve pastamızı kremayla sıvıyoruz. Hamuru acana kadar pastamızı dolaba koyabiliriz.
Hamurumuzu yoğurup yumuşatıyoruz. Tezgahımıza biraz pudra şekeri serpip hamurumuzu acıyoruz.
Pastamızı dolaptan cıkarıp şeker hamuru ile kaplıyoruz.kenarlarından fazlalıkları kesiyoruz. Ben etrafına sac orgusu yapıp koydum. Gulleri de yine 1 gun onceden yapmıştım. Onları da pastanın uzerine yerleştirdim. Pastamız hazır